avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... ca proaspat absolvent al facultatii pot sa ma angajez ...
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

ca proaspat absolvent al facultatii pot sa ma angajez consilier juridic?

Am absolvit Facultatea de Drept in iunie 2007 si as dori sa stiu daca ma pot angaja ca jurist in cadrul unei firme sau este necesar efectuarea unui stagiu, ca in cazul consilierilor juridici?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:49, 29 Martie 2008
mia_bv a scris:

Am absolvit Facultatea de Drept in iunie 2007 si as dori sa stiu daca ma pot angaja ca jurist in cadrul unei firme sau este necesar efectuarea unui stagiu, ca in cazul consilierilor juridici?
Va multumesc!

Te poti angaja ...... subscriu la cele scrise de zolic in ceea ce priveste "modul de verificare al efectuarii stagiului sau orice alte aspecte legate de "debutul sau evolutia ta profesionala" atata vreme cat inscrierea in asociatiile CJ nu este obligatorie. Sigur este faptul ca, daca te duci la ITM cu ctr de munca si diploma de absolvire, ei o vor inregistra".

pt zolic
in COR cod 242102 exista functia de juristconsult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cosilier juridic - pot sa ma inscriu in ccj? simona27 simona27 Am absolvit Facultatea de Drept acum doi ani, si m-am angajat la o firma ca jurist , neavand indrumator . As dori sa ma inscriu ca consilier juridic stagiar ... (vezi toată discuția)
Angajare ca jurist la firma privata NICOLAE LAMBRU NICOLAE LAMBRU Buna seara, Un absolvent al Facultatii de Drept Al. I. Cuza din Iasi, care a profesat in alt domeniu, se poate angaja in acest moment ca si jurist in cadrul ... (vezi toată discuția)
Consilier juridic angajat la srl dar fara sa fie admis in ccj Delia Elena  NEDA Delia Elena NEDA Dat fiind ca C.O.R.-ul nu mai contine \"jurist\", ci doar \"consilier juridic\", o persoana care a absolvit dreptul si doreste sa fie angajat la un SRL, poate ... (vezi toată discuția)