avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Opinii despre avocatnet.ro Cifre de trafic Avocatnet.ro
Discuție deschisă în Opinii despre avocatnet.ro

Cifre de trafic Avocatnet.ro

Ieri, 5 ianuarie 2011, Avocatnet.ro a fost accesat de 68.875 vizitatori unici. Pentru ca ne-am obisnuit sa afisam din cand in cand cifre despre traficul Avocatnet.ro, iata mai jos o impartire a numarului de vizitatori pe sectiunile siteului:

- 28.931 de utilizatori au accesat ieri articolele publicate in Avocatnet.ro
- 26.137 de utilizatori au accesat ieri Forumul Avocatnet.ro
- restul utilizatorilor au accesat celelalte sectiuni ale siteului

Avocatnet.ro a inregistrat ieri un record de audienta, continuand sa detina inca de luni primul loc in randul publicatiilor online de business din Romania.

Va multumim pentru implicare si pentru atentia pe care o acordati Avocatnet.ro.

O zi frumoasa in continuare.
Congratz =D>
Keep up the good work :D
eumarian a scris:

Felicitari! Cum impartiti cei 68.000 in categorii exclusive? Cam toti cei care intra pe Forum intra si pe articole, in opinia mea. Oricum, deci fie cei 28.931 care au accesat articolele includ pe unii care au trecut si prin Forum (si atunci 26.137 au fost doar in Forum), fie invers 28.931 au accesat doar articolele si restul au accesat Forumul (dar poate si articolele). Altfel e imposibil matematic.


Buna ziua,

Avem in vedere primul acces pentru stabilirea impartirii pe sectiuni a traficului unui site.

Asa incat statistica de mai sus trebuie interpretata astfel: x utilizatori au intrat in Avocatnet.ro in pagini care contin..., y utilizatori au intrat in Avocatnet.ro in pagini care contin..., etc.

Si eu banuiesc ca articolele au o pondere mai mare, dar pentru claritate statistica am preferat sa nu spun acest lucru in mesajul meu initial, pentru ca nu are nicio valoare o astfel de banuiala. :)

Oricum, pe masura ce ne dezvoltam capacitatea de interpretare a datelor de trafic pe care le avem, o sa putem da statistici si mai amanuntite cu privire la traficul Avocatnet.ro.

Numai bine.
=D>Felicitari pentru locul binemeritat.
Succes in continuare.
L.C.
La multi ani si cifre tot mai mari!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum vi se pare noua imagine avocatnet.ro? Alin Popescu Alin Popescu Am lansat astazi cateva modificari de imagine la Avocatnet.ro. Au aparut casete noi, atat in prima pagina, cat si in Forum. Forumurile recomandate sunt acum ... (vezi toată discuția)
Modificari 8 iunie 2010 Alin Popescu Alin Popescu Incepand din aceasta seara, profilul de utilizator Avocatnet.ro a suferit niste mici modificari. Astfel, in locul listingului de mesaje scrise in forum pe care ... (vezi toată discuția)
Statistici avocatnet.ro pentru primele 5 luni ale anului Alin Popescu Alin Popescu Buna ziua, In primele 5 luni ale anului 2011, iata cateva cifre care au marcat evolutia comunitatii noastre: - numar de membri nou-inregistrati: ~ 30.000 ... (vezi toată discuția)