Buna ziua.Am ispasit 2 pedepse cu inhisoarea-abuz de incredere si inselaciune.M-am eliberat in anul 2003 decembrie.Am dreptul sa deschid proces de reabilitate pentru cazier judiciar?Se poate da la scoala de soferi cu condamnarile mele?Multzumesc anticipat!
Da, poti introduce o cerere pentru reabilitarea judecatoreasca.
In cazul in care fata de aceeasi persoana s-au pronuntat mai multe pedepse, unele realizand conditia reabilitarii de drept iar altele ale reabilitarii judecatoresti, reabilitarea de drept nu se poate obtine, urmand a se recurge la reabilitarea judecatoreasca. Nu se poate constata pentru unele condamnari reabilitarea de drept, iar pentru altele reabilitarea judecatoreasca; daca sunt indeplinite conditiile acesteia din urma, instanta trebuie sa dispuna pentru toate condamnarile numai reabilitarea judecatoreasca.
Deci pentru un cazier "curat" tot trebuie sa deschid proces.Ultima mea intrebare este o estimare a cheltuielilor pentru un asemenea proces...estimativ..si....Multzumesc sincer!
Deci pentru un cazier "curat" tot trebuie sa deschid proces.Ultima mea intrebare este o estimare a cheltuielilor pentru un asemenea proces...estimativ..si....Multzumesc sincer!
Onorariul de avocat care difera de la avocat la avocat;)