As dori sa schimb denumirea firmei, si nu stiu sigur ce se intampla cu casele de marcat. Cei de la firma de la care am luat casele de marcat, mi-au zis ca trebuie sa le tai factura de vanzare a casei de marcat....dupa care ei mi-o vand inapoi pe noua denumire :O/....pentru ca ...spun ei, este de fapt alta firma. Eu le-am spus ca este aceeasi firma, numai numele difera....ei spun ca nuuuu...ca se schimba CUI-ul si J-ul....dar astea nu au cum sa se schimbe....cei de la Registru Comertului mi-a zis-o foarte clar...M-am gandit ca doar schimba memoria ficala, dar nicidecum ca trebuie sa le vand casa de marcat si sa o cumpar iar...nu vad rostul. V-ati confruntat cu asemenea probleme? Cum le-ati rezolvat?
Concluzia este : bunurile firmei raman ale firmei , caci aceasta nu se schimba .. doar i numele si-l schimba.... ea e aceeasi firma , la aceeasi adresa , cu acelasi numar CUI cu care s-a nascut ...pentru asta nu cred ca trebuie sa vinzi bunul * fie el si casa de marcat( pentru a-l cumpara din nou.
Casa de marcat
bandi2
buna.eu mi am suspendat activitatea,si nu mai doresc sa o reiau,vreau sa intreb,pot sa vand casa de marcat ,ca tot nu o voi folosi?am inteles ca trebuie ... (vezi toată discuția)