avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... NU POT SCOATE DIN IMOBILUL PE CARE IL DETIN CU ACTE PE ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

NU POT SCOATE DIN IMOBILUL PE CARE IL DETIN CU ACTE PE CONCUBIN

BUNA ZIUA.TRAIESC IN CONCUBINAJ DIN TOAMNA 2005 CU UN BARBAT INTR-O GARSONIERA PE CARE O DETINEAM INNAINTE DE A FI IMPREUNA, DAR ACTELE LE-AM FACUT IN PERIOADA CIND ERAM IMPREUNA, MOMENT IN CARE AM FACUT SI UN CREDIT IPOTECAR PE NUMELE MEU DAR DE CARE S-A FOLOSIT EL.IN 2009 CARTEA LUI DE IDENTITATE A EXPIRAT ASA CA AM FOST DE ACORD SA-I FAC C.I. LA ADRESA IMOBILULUI PE CARE IL DETIN. DIN ACEASTA RELATIE AM UN BAIETEL NASCUT IN 2007.DIN VARA 2009 NU AM MAI STAT IMPREUNA- IN URMA DECESULUI TATALUI MEU M-AM MUTAT CU BAIETELUL LA MAMA.(DE COMUN ACORD CU EL)IN TOAMNA 2010 NE-AM DESPARTIT IAR EL A SCHIMBAT YALA DE LA GARSONIERA PENTRU CA EU SA NU POT INTRA.DE CRACIUN A PLECAT LA FRATELE LUI IN ITALIA SI IN SFIRSIT MI-A DAT O CHEIE IN URMA RUGAMINTILOR REPETATE.DUPA CE A PLECAT AM SCHIMBAT YALA DE LA USA GARSONIEREI ANUNTINDU-L DESPRE ACEST LUCRU TELEFONIC. IN 03.01.2011 A REVENIT IN TARA SI A SPART USA IMOBILULUI SI PERETELE PENTRU A INTRA IN CASA-IL ANUNTASEM CA II DAU TOT CE ESTE AL LUI NU-MI TREBUIE NIMIC DAR SA FACA UN ACT PRIN NOTARIAT CA PLATESTE RATELE PENTRU BANII DE CARE EL S- A FOLOSIT SI CARE SUNT PE NUMELE MEU..AM FOST LA POLITIE SU AU ZIS CA NU POT FACE NIMIC. A FOST CHEMAT DE POLITIE SI IN FATA LOR A ZIS CA INTR-O LUNA SI JUMATATE PARASESTE IMOBILUL DAR A DOUA ZI M-A SUNAT SI A ZIS CA NU VA FACE ACEST LUCRU SI CA SA-I DAU COPILUL SA-L VADA
MENTIONEZ CA ESTE ALCOOLIC SI ARE: DATORII LA FISC , CAZIER(6 LUNI CU SUSPENDARE PENTRU DELAPIDARE), 2 DOSARE PE ROL PENTRU CONDUCERE SUB INFLUENTA BAUTURILOR ALCOOLICE, CREDITE LA BANCA NEACHITATE CARE AU FOST DATE LA RECUPERARE, DATORII LA INTRETINERE SI CURENT DE CIND STA SINGUR( DAR CARE SUNT PE NUMELE MEU-INTRETINEREA SI CURENTUL)
AM MAI FACUT UN CREDIT PENTRU BUNURI PE NUMELE MEU. DIN ACESTI BANI A LUAT UN CALCULATOR DAR ACTELE LE-A FACUT PE NUMELE LUI SI AM MAI ACHIZITIONAT O MOBILA DAR FARA ACTE FACUTA LA COMANDA. CIND AM FOST LA POLITIE A ZIS CA MA POATE SI EL ACUZA DE FURT CA AM LUAT CALCULATORUL DIN CASA(SINGURUL LUCRU PE CARE L-AM LUAT DIN CASA), EU FIIND SFATUITA SA-I FAC PLINGERE PENALA PENTRU TULBURARE DE POSESIE.
VA ROG SA MA AJUTATI SI SA-MI SPUNETI CE SA FAC. LA POLITIE NU AM PUTUT FACE NIMIC PENTRU CA VORBISE CU SEFII DE ACOLO SI TOTI SE FEREAU - AU ZIS CA NU POT FACE NIMIC ASTEA SUNT LEGILE SI CA DACA PRIMESTE AMENZI CONTRAVENTIONALE SI NU LE PLATESTE TOT EU VA TREBUI SA LE PLATESC PENTRU CA VIN LA ADRESA LUI DIN CARTEA DE IDENTITATE SI CARE IMPLICIT E SI A MEA
CUM SA FAC SA-L SCOT DIN CASA MEA ?(DATORIILE SE ADUNA)MULTUMESC.
Cel mai recent răspuns: smeagull , utilizator 10:58, 7 Ianuarie 2011
trebuia sa-i faceti plangere pt distrugere (usa si perete). inca ii puteti face plangere pt tulburare de posesie.
incepeti o actiune de evacuare a lui, ii veti cere cheltuielile legate de ap, de judecata, daune pt perioada in care nu v-ati folosit de bun.
in privinta creditelor facute de dvs, sunteti singura responsabila fata de banca. il puteti da in judecata sa va recuperati o parte din bani, dar va trebui sa dovediti ca banii au fost folositi de el (cam greu ), veti timbra la valoarea ceruta
UNDE SA DEPUN PLINGEREA? ESTE O PERIOADA DE TIMP IN CARE POT FACE PLINGERE PENTRU TULBURARE DE POSESIE?USA A FOST CUMPARATA DE EL:(
Ultima modificare: Vineri, 7 Ianuarie 2011
alinachec, utilizator
plangerea o depuneti la politie sau parchet, iar termenul e de 2 luni.
nu are importanta cine a cumparat usa

scrieti cu litere mici
Ultima modificare: Vineri, 7 Ianuarie 2011
gi-jane2, moderator
Daca eram de mai mult de 5 ani impreuna este posibil sa aiba drept asupra bunurilor mele? (ma amenita ca aduce martori ca suntem de mai mul;ti ani impreuna) Am sanse sa il decad din drepturi ca parinte?
Nu are drept de proprietate asupra bunurilor dvs. prin simpla trecere a timpului (nici dupa 5, nici dupa 15 ani).

In privinta decaderii din drepturile de parinte, vedeti mai multe detalii la
www.avocatnet.ro/content/for... .

Daca la adresa dvs. vor ajunge amenzi ale concubinului, sa stiti ca nu trebuie sa le platiti dvs. doar fiindca au ajuns la adresa. Este o prostie ce v-a zis politia!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu am acces in propria locuinta IuliaPopescu IuliaPopescu Buna ziua, Situatia cu care ma confrunt este urmatoarea: tatal meu a schimbat yala la usa casei unde am copilarit iar eu si fratele meu nu mai avem acces in ... (vezi toată discuția)
Schimbare yala in timpul procesului de partaj bunuri comune mere mere Buna seara, Ce as putea sa fac in acest caz , cind fosta sotie in timpul procesului de partaj bunuri comune a schimbat yalele de la usa apartamentului(in ... (vezi toată discuția)
Evacuare din casa concubin alcoolic ooaannaa ooaannaa Locuiesc de aprox 7 ani cu un barbat alcoolic- este dipsoman: o saptamana e treaz, urmeaza 2 saptamani in care bea continuu zi si noapte, apoi iar 1 sapt ... (vezi toată discuția)