am semnat acum 2 luni un contrat cu binecunoscuta societate rds-rcs in care se obligau sa rezolve instalarea si activarea serviciului in maxim 60 de zile(care au trecut).
ce sanse as avea daca i-as da in judecata pentru nerespectarea contractului? ar fi realizabil acest demers sau imi pierd timpul degeaba?
mersi ptr raspunsuri!
Da, am avut si eu de a face cu ei si sunt f. nemultumita de ei. Au venit dupa mai bine de 2 luni de la semnarea contractului si mi-au "instalat" decodorul, care de altfel nu functioneaza. In plus, refuza sa-mi inregistreze reclamatia/sesizarea la numarul de telefon pus la dispozitie de ei si pretind sa ma deplasez eu cu decodorul la casieria lor din Libertatii (tocmai pe perioada summitului#-o). Le-am transmis o notificare scrisa si le-am dat termen 3 zile sa remedieze problema, in caz contrar pot considera contractul reziliat. Asa ca deocamdata sunt in asteptare, dar ma gandesc serios sa ma orientez spre alta firma. X-(
Sa nu traiti cu impresia gresita ca cei de la UPC sunt altfel.
Oriunde exista monopol pe o piata se intampla acelasi lucru, profita si nu-si respecta obligatiile si in consecinta clientii.
Asta este Romania din pacate.
Eu ce sa mai zic... ca am semnat cu ei contract pe 30 Noiembrie, 2007 si abia astazi, 4 Aprilie 2008, au venit sa-mi instaleze. Deci in cazul meu a durat mai mult de 4 luni. Explicatia a fost ca au instalat pentru altcineva la o alta adresa, pe numele meu... Iar acuma tot incerc sa dau de cei de la relatii cu clientii si nu-mi raspunde nimeni. Pe contract scria 1 luna gratuit, cei de la instalare mi-au zis 2 luni, iar in noua oferta vad 3 luni; nu mai inteleg nimica. Sper ca daca sint trecuta in baza lor de date cu 2 luni gratuit asta sa nu insemne ca am semnat contract pe un an, in loc de 6 luni. + ca trebuia sa primesc si telefonul mobil, iar din cite am inteles pentru asta mai trebuie sa mai astept (inca vreo 4 luni se pare). Din experienta mea, mi-am dat seama ca e aproape imposibil sa rezolvi ceva cu ei prin telefon, trebuie sa te duci personal acolo la sediu. Cit despre internet, merge ok pina acum, dar nu stiu cit de relevanta e parerea mea avind in vedere ca-l am de citeva ore.