avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1533 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... contract cu rcs rds
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

contract cu rcs rds

am semnat acum 2 luni un contrat cu binecunoscuta societate rds-rcs in care se obligau sa rezolve instalarea si activarea serviciului in maxim 60 de zile(care au trecut).
ce sanse as avea daca i-as da in judecata pentru nerespectarea contractului? ar fi realizabil acest demers sau imi pierd timpul degeaba?
mersi ptr raspunsuri!
Cel mai recent răspuns: ContSters205973 , utilizator 22:44, 5 Mai 2011
Da, am avut si eu de a face cu ei si sunt f. nemultumita de ei. Au venit dupa mai bine de 2 luni de la semnarea contractului si mi-au "instalat" decodorul, care de altfel nu functioneaza. In plus, refuza sa-mi inregistreze reclamatia/sesizarea la numarul de telefon pus la dispozitie de ei si pretind sa ma deplasez eu cu decodorul la casieria lor din Libertatii (tocmai pe perioada summitului#-o). Le-am transmis o notificare scrisa si le-am dat termen 3 zile sa remedieze problema, in caz contrar pot considera contractul reziliat. Asa ca deocamdata sunt in asteptare, dar ma gandesc serios sa ma orientez spre alta firma. X-(
Sa nu traiti cu impresia gresita ca cei de la UPC sunt altfel.
Oriunde exista monopol pe o piata se intampla acelasi lucru, profita si nu-si respecta obligatiile si in consecinta clientii.
Asta este Romania din pacate.
Eu ce sa mai zic... ca am semnat cu ei contract pe 30 Noiembrie, 2007 si abia astazi, 4 Aprilie 2008, au venit sa-mi instaleze. Deci in cazul meu a durat mai mult de 4 luni. Explicatia a fost ca au instalat pentru altcineva la o alta adresa, pe numele meu... Iar acuma tot incerc sa dau de cei de la relatii cu clientii si nu-mi raspunde nimeni. Pe contract scria 1 luna gratuit, cei de la instalare mi-au zis 2 luni, iar in noua oferta vad 3 luni; nu mai inteleg nimica. Sper ca daca sint trecuta in baza lor de date cu 2 luni gratuit asta sa nu insemne ca am semnat contract pe un an, in loc de 6 luni. + ca trebuia sa primesc si telefonul mobil, iar din cite am inteles pentru asta mai trebuie sa mai astept (inca vreo 4 luni se pare). Din experienta mea, mi-am dat seama ca e aproape imposibil sa rezolvi ceva cu ei prin telefon, trebuie sa te duci personal acolo la sediu. Cit despre internet, merge ok pina acum, dar nu stiu cit de relevanta e parerea mea avind in vedere ca-l am de citeva ore.
Durata din clauzele contractului sunt din pacte de 90 de zile lucratoare...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema contract rds mihbar mihbar Buna ziua Sunt intr-o situatie total neplacuta cu cei de la RCS-RDS Romania. In urma cu 6 ani am facut un contract ei pentru un serviciu CableLink. In ... (vezi toată discuția)
Daune 45e clauza penala la incetarea contractului dar nu si daune in favoarea consumatorului danimed danimed Ma numesc Purice Daniela iar in data de 20.06 2008 am incheiat un contract de furnizari servicii internet cablu tv si telefonie cu o firma ... (vezi toată discuția)
Instalare furnizori internet si cablu la bloc ContSters363550 ContSters363550 M-am mutat de curind intr-un bloc ce are deja retele UPC si Telekom dar as dori sa-mi instalez Digi/RCS. Problema e ca administratorul refuza sa-si dea ... (vezi toată discuția)