Attila-Arpad Dombi 
	    	Avocat

Attila-Arpad Dombi 
	    	Avocat	    

danimed 
	    	Utilizator

danimed 
	    	Utilizator	    

Laura PITICAS 
	    	Avocat

Laura PITICAS 
	    	Avocat	    

Attila-Arpad Dombi 
	    	Avocat

Attila-Arpad Dombi 
	    	Avocat	    

cel mai simplu este sa nu platiti. daca va actioneaza in judecata, desi nu cred, abia atunci va pregati apararea despre care vorbiti. pana una alta, puteti sa le trimiteti, cu confirmare de primire, o NOTIFICARE in care sa le comunicati ca doriti sa reziliati contractul din motivele sus mentionate. va constitui proba la un eventual proces. succes.
 danimed 
	    	Utilizator

danimed 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 kissmy09	                   

Buna seara ! va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns ....in luna dec 2012 am incheiat un contract cu o firma de furnizare internet de cartier...si fara ... (vezi toată discuția)
	                    kissmy09	                   

Buna seara ! va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns ....in luna dec 2012 am incheiat un contract cu o firma de furnizare internet de cartier...si fara ... (vezi toată discuția)

mihbar	                   

Buna ziua
Sunt intr-o situatie total neplacuta cu cei de la RCS-RDS Romania. In urma cu 6 ani am facut un contract ei pentru un serviciu CableLink. In ... (vezi toată discuția)
	                    mihbar	                   

Buna ziua
Sunt intr-o situatie total neplacuta cu cei de la RCS-RDS Romania. In urma cu 6 ani am facut un contract ei pentru un serviciu CableLink. In ... (vezi toată discuția)

georgebogdan	                   

Buna ziua. 
M-am "izbit" de urmatoarea problema: dupa ce am semnat un contract cu RDS RCS pentru upgrade de abonament  - la 30 EURO (4 ani de contract derulat ... (vezi toată discuția)
	                    georgebogdan	                   

Buna ziua. 
M-am "izbit" de urmatoarea problema: dupa ce am semnat un contract cu RDS RCS pentru upgrade de abonament  - la 30 EURO (4 ani de contract derulat ... (vezi toată discuția)