avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Procura notariala
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Procura notariala

Am cumpatat o masina din Bulgaria ,am act de vinzare cumparare si procura notariala in bulgara ,pe numele meu ,si acum vreau sa vind masina . Cum procedez ce act trebui sa fac cu cel care cumpara masina .Multumesc
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 22:14, 10 Ianuarie 2011
- procura notariala trebuie tradusa si apostilata in Romania, apoi faceti contractul de vanzare-cumparare.
Mergeti la un birou de traduceri si apostile sa va traduca documentul apoi cu cumparatorul la adm financiara pt intocmirea formalitatilor de radiere din partida dvsi trecerea in partida lui etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actul de vânzare-cumpãrare silvestrupatrascu silvestrupatrascu Se poate încheia un act de vânzare-cumpărare a unei mașini dacă vânzătorul nu este de față la notariat (este în străinătate) însă este de ... (vezi toată discuția)
Plecare in turcia cu masina -leasing CRIS TIMISOARA CRIS TIMISOARA va rog sa-mi spuneti daca e nevoie ca imputernicirea data de firma de leasing pentru a pleca in afara tarii ( in cazul de fata in Turcia) trebuie tradusa si ... (vezi toată discuția)
Apostıla de la haga marga_aslan marga_aslan O ımputernıcıre data de sot straın pe sotıe romanca ıntocmıta la un notar straın sı tradusa de un translator ... (vezi toată discuția)