avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general INREGISTRARE FACTURA CERTIFICAT DIGITAL CALIFICAT
Discuție deschisă în Contabilitate în general

INREGISTRARE FACTURA CERTIFICAT DIGITAL CALIFICAT

Am primit factura de la furnizor pentru certificatul digital necesar depunerii declaratiilor online.
Cum inregistrez aceasta factura, in ce conturi?

kit de semnatura electronica 200,42 lei + tva 48,10 lei = total factura 248,52 lei
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 19:45, 19 Ianuarie 2011
eu as inregistra pe servicii 628.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu pot depune online declarația 390 fără semnătură digitală. există posibilitatea să o pot depune la ghișeu? doblor doblor Buna ziua! In urma cu 2 luni am infiintat un PFA cu activitatea principala de Consultanta in IT (CAEN 6202). Luna trecuta m-am inregistrat in ROI pentru ca ... (vezi toată discuția)
Cum verific firma de contabilitate daca imi face contabilitatea la zi anitsirc anitsirc Pentru firma mea contabilitatea este tinuta de o firma de contabilitate. Am semnat un contract. Lunar imi taie factura. Dar cum as putea sa verific, sa stiu ... (vezi toată discuția)
Pfa declaratia 390 vies psebi psebi Buna ziua, Sunt o PFA (cod CAEN 6202 Activitati de consultanta in tehnologia informatiei). M-am inregistrat in ROI deci implicit m-am inregistrat in scopuri ... (vezi toată discuția)