avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Legea 277/2010 privind alocatia copiilor
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Legea 277/2010 privind alocatia copiilor

Am o fetita de 2 ani pot sa primesc alocatia privind legea 277/2010?nu am nici un venit.saptamana aceasta am de depus actele pentru ajutor social si pentru alocatia monoparentala. Am fost sfatuita sa depun acte si pentru alocatia complementara.pot sa primesc aceste alocatii?mentionez ca sunt despartita fostul sot nu imi plateste pensia de intretinere.VA MULTUMESC!
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 04:09, 12 Ianuarie 2011
Puteti beneficia si de alocatia pentru sustuinerea familie scop in care trebuie sa depuneti cerere si actele care sa ateste situatia dv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare alocatie complementara pentru copil dana 50 dana 50 Buna ziua ,as vrea sa ma lamuresc si eu in privinta alocatiei complementare ,eu muncesc in Italia ,sunt divortata si am 3copii in intretinere care se afla in ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de alocatia de sustinere a familiei? ContSters167676 ContSters167676 Buna ziua, Suntem o familie formata din mama si un copil de 13 ani, deoarece sotul a decedat.u am un salariu de cca 900 lei si bonuri de masa iar pentru copil ... (vezi toată discuția)
Drepturi sociale: calculul ajutorului social pentru o mama cu 7 copiii CodrinaSilvia CodrinaSilvia As dori sa stiu cum se calculeaza ajutorul social, alocatia pentru copii si alocatia suplimentara pentru familie monoparentala pentru o mama singura cu 7 copii ... (vezi toată discuția)