Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
Nu e avansare, m-a numit ca sa nu pot pleca din firma, adica sa inchid mai intai agentia "aia" apoi sa plec...
Are dreptul in perioada de preaviz sa ma faca si "Lichidator"?
Eu consider ca e gresit spus "lichidator".
Daca d-voastra ati gestionat aceasta agentie e normal ca prin inchiderea ei sa participati si la predarea tuturor documentelor si bunurilor aflate in acel punc de lucru.
1. Ce fel de societate este : srl, sa, etc. ?
2. Cum ati fost numit administrator?
3. Pe ce functie sunteti angajat cu CIM?
Ca idee, daca ati fost numit ,,lichidator,, nu inseamna decat ca trebuie sa efectuati demersurile in acest sens in toata perioada preavizului, iar la data expirarii perioadei de preaviz CIM va inceta insa, in functie de raspunsurile la intrebari, datele problemei se pot schimba.
ghola a scris:
Eu consider ca e gresit spus "lichidator".
Daca d-voastra ati gestionat aceasta agentie e normal ca prin inchiderea ei sa participati si la predarea tuturor documentelor si bunurilor aflate in acel punc de lucru.
Firma nu vroia sa-si inchida agentia si a decis asta doar la 4 zile dupa ce am depus demisia, nu cred ca un administartor+lichidator numit (fara acordul meu) trebuie sa lucreze la o societate pana ultima se va lichida... sau chiar trebuie de lucrat pana se inchide?
Problema e ca din ianuari pana la sf. lui martie am lucrat de acsa, platindu-mi din banii proprii internetul si convorbirile telefonice pe care sefii nu mi le platesc (si nu au facut-o nicio data).
Deoarece a tot promis ca-mi da de lucru si nu a facut-o mi-am gasit alt job, unde deja lucrez de la sf. preavizului.