Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
Vedeti noi nu stim toate amanuntele, cred ca trebuie sa gasiti o cale de mijloc sa va rezolvati problema.
De ce ati lucrat acasa timp de 3 luni??Peavizul ???? sau de 4 zile se inchide punctul de lucru sau agentia ce o fi ea.#-
Eu cred in continuare ca d-voastra confundati temenii administrator - lichidator. Trebuie sa predati doar toate documentele si bunurile care le-ati gestionat.
Bun sa inteleg ca aveti doua cim cu acelasi patron la doua societati diferite , dar vi se desface doar cel pentru functia de admin , economist. Inseamna ca va mai ramine cu acelasi patron un contract pt functia de economist. Demisia la care se refera ? La toate functiile pe care le detineti ? Sau doar la cea de admin ? Daca ati incerca sa ne postati cemisia si decizia de numire ca admin/ lichidator ?
orca a scris:
Bun sa inteleg ca aveti doua cim cu acelasi patron la doua societati diferite , dar vi se desface doar cel pentru functia de admin , economist. Inseamna ca va mai ramine cu acelasi patron un contract pt functia de economist. Demisia la care se refera ? La toate functiile pe care le detineti ? Sau doar la cea de admin ? Daca ati incerca sa ne postati cemisia si decizia de numire ca admin/ lichidator ?
Decizia au trimis-o acasa la contabil, iar "cea destinata mie" a ajuns probbil la adresa care nu mai locuiesc... sincer nici nu prea vreau sa o vad fiindca dupa parerea mea este o aberatie si absurditate totala din partea conducerii (mai bine zis a actionarului maojoritar).
Nustiu daca as putea sa intru in posesia hartiei si sa o postez dar ceva citate din ea cred ca as putea face rost.
Asa e, sunt angajat cu 2 CMI-uri la acelas patron si vreau sa plec din ambele firme, sa reziliez contractul cu patronul respectiv deoarece am deja oferta la o alta societate si foarte departe de firma la care am lucrati ultimii ani.
Decizia ar fi bine sa o vedeti, pentru ca ati putea sa o contestati la tribunal daca nu sunteti de acord cu ce scrie acolo, dara asta puteti sa o faceti in 30 de zile de la comunicare. Iar daca v au trimis o cu recomdare si conf de primire la adreas indicata la angajare, ei fac dovada comunicarii. Dumneavoastra sunteti in culpa ca nu ia ti informat in privinta schimbarii adresei... Daca v au schimbat din functia de admin trebuiau sa emita o hotarire de aga in acest sens sau o hot a admin unic, care trebuia sa fie inregistarta in 15 zile la orc...
Bun si daca doriti sa plecati din firmele respective de ce nu le faceti o adresa in care sa i rugati ca in ziua de .... la ora .... sa se prezinte la sediul soc a carui admin ati fost sa le predati actele acestei societati, stampile si tot ceea ce le apartine de fapt... In calitate de admin e bine si pt dumneavoastra sa fiti descarcat de gestiune si totul sa fie ok.... Poate putina diplomatie se impune. Oricum vreti sa plecati, dar poate loc de buna ziua e bine de lasat...