avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 288 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general CUMPARARE AUTOTURISM PE SOCIETATE
Discuție deschisă în Contabilitate în general

CUMPARARE AUTOTURISM PE SOCIETATE

Am nevoie la firma de un autoturism.Este deductibila cheltuiala in 2011?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: dgnConsulting , Contabil 00:19, 13 Ianuarie 2011
Conform O.U.G.117/2010 pentru modificarea si completarea Legii nr. 571/2003 privind Codul fiscal si reglementarea unor masuri financiar-fiscale se mentine aplicarea masurilor de limitare a dreptului de deducere a TVA pentru achizitia de autoturisme si combustibili necesari functionarii acestora si pe parcursul anului 2011.

www.avocatnet.ro/content/art...
Cheltuiala se va amortiza treptat, TVA-ul nu este deductibil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deductibilitate tva din bonurile de benzina elenadove elenadove buna ziua, dupa data de 01.05.2009 cheltuiala cu combustibilul pentru director, administrator firma este deductibila? se mai deduce tva? legea spune ca ... (vezi toată discuția)
Achizitie autoturism dpdv fiscal camicami camicami Un leasing operational cu durata de 3 ani s-a incheiat.Obiectul de leasing este un autoturism Volkswagen.S-a optat pentru cumparare,astfel ca societ.de ... (vezi toată discuția)
Tva dupa 01.05.2009 leila-sema leila-sema Buna ziua, Dupa 01.05.09 nu se mai deduce TVA de la bonurile de combustibil, de la reparatiile autoturismelor, facturile de spalata auto.Se spune ca este ... (vezi toată discuția)