avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 721 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... instiintare emisa de angajator privind angajarea in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

instiintare emisa de angajator privind angajarea in munca (model)

puteti sa postati un model de "instiintare emisa de angajator privind angajarea in munca" a unei persoane aflate in somaj?
multumesc
Cel mai recent răspuns: lecristina , utilizator 22:34, 12 Ianuarie 2011
Angajator...........................
Sediul/adresa.....................
Contul/Banca.....................
Cod fiscal...........................
Telefon..............................

ÎNªTIINŢARE
privind încadrarea în munca
Nr. ……… data ……………

În conformitate cu Legea nr. 76/2002 privind sistemul asigurarilor pentru şomaj şi stimularea ocuparii forţei de munca, cu modificarile si completarile ulterioare, va informam ca domnul/ doamna …………………………....,cod numeric personal..................................., cu Carnetul de evidenţa nr. ……………
 va fi încadrata/încadrat în munca pe durata determinata, de ............. luni/ nedeterminata, începând cu data de.............................
 nu a fost încadrat/încadrata în munca din urmatoarele motive:
 refuz;
 nu corespunde cerinţelor postului;
 locul de munca vacant a fost ocupat anterior.

Data Semnatura angajatorului
.............. ......................................

Un angajator completeaza pentru AJOFM o oferta de loc de munca.
Persoana aflata in somaj in baza ei obtine o REPARTITIE standardizata.
Aceasta repartitie are 2 parti repartitia in sine si INSTIINTAREA. Aceasta se detaseaza si se copleteaza de catre angajator. Salariatul sau angajatorul o depune la somaj si in baza ei inceteaza indemnizatia de somaj.
Aceasta instiintare este un tipizat emis chiar de catre somaj.
Atara ca cea postata anterior.
Ultima modificare: Miercuri, 12 Ianuarie 2011
adelaida_07, utilizator
multumesc din suflet pentru raspunsul dvs. rapid
angajatorul zicea ca cei de la somaj imi dau formularul, iar cei de la somaj au zis ca angajatorul mi-l va da (probabil ca din cauza ca m-am angajat pe un post declarat vacant, dar nu i-am anuntat pe cei de la somaj inainte). acum o sa rog angajatorul sa imi completeze aceasta instiintare. sper sa o scot cumva la capat (pentru cei 30%)

va multumesc inca o data

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Formalitati de efectuat la ajofm in mometul unei noi angajari OanaLH OanaLH In momentul in care vreau sa angajez un om in firma, cei de la AJOF cer sa depui la ei anexa1 - privind situatia locurilor vacante! Firma a gasit pe cont ... (vezi toată discuția)
Repartitie de la ajofm timtexcompany timtexcompany Am facut angajarea unei persoane intr-un post liber in cadrul firmei noastre la itm insa mi-au cerut repartitie de la ajofm iasi, cei de la somaj insa spun ca ... (vezi toată discuția)
Angajare somer carmen.balan1967@yahoo.com carmen.balan1967@yahoo.com Buna ziua ! Ce tip de adeverinta se elibereaza atunci cand angajezi un somer ? Spune ca trebuie sa se prezinte la of. de somaj ( cu acea adev. ) sa anunte ... (vezi toată discuția)