avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1667 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... adeverinta eliberata cu cerintele CNPAS
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

adeverinta eliberata cu cerintele CNPAS

are cineva cum sa ma ajute cu cateva scrisori???

casa de pensii a trimis o adresa in care cere eliberarea unei adeverinte de grupa in conformitate cu Scrisoarea 155/MB/31.03.1998, scrisoarea 382/MB/08.11.2000....
le am cautat dar n an gasit nicaieri.....ma puteti ajuta
Cel mai recent răspuns: orca , utilizator 11:46, 10 Aprilie 2008
Am inteles, este vorba de modelul de adeverinta pentru cei care au lucrat in grupa I sau a II-a de munca care se iau in calcul la stabilirea pensiei.

Date de identificare a unitatii
........................................
........................................
Nr. ................/...................

ADEVERINTA

Se adevereste prin prezenta ca domnul/doamna ..........., nascut/nascuta la data de ...... in localitatea .........., judetul ......, avand codul numeric personal ......., a fost angajat/angajata cu contract individual de munca la societatea *1) ......., in meseria/functia ..........., in perioada ..................................................... .

Pe perioada ........... se incadreaza in grupa II-a de munca, in procent de ........., in baza prevederilor *2) ..........., activitate care se regaseste la pozitia ......... din anexa nr. 1 la ........... privind incadrarea unor locuri de munca in conditii speciale.

Conducatorul unitatii,
..........................................
(numele, prenumele, semnatura si stampila)

da e adevarat...la acest model se refera....pana acum nu am avut probleme
insa mai nou (cred ca s-au schimbat persoanele care lucrau acolo) X-( la pct *2 se cere introducerea ”conform art....din scrisoarea 152/382....” si tot asa.....dar eu nu stiu la ce se refera....acele scrisori:(
monya a scris:

da e adevarat...la acest model se refera....pana acum nu am avut probleme
insa mai nou (cred ca s-au schimbat persoanele care lucrau acolo) X-( la pct *2 se cere introducerea ”conform art....din scrisoarea 152/382....” si tot asa.....dar eu nu stiu la ce se refera....acele scrisori:(

Scisorile erau pt domenii de activitate si totdeauna s au cerut cel putin in zona mea. Luati legatura cu o firma mai veche in acelasi domeniu poate le au.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Respingere adeverinta gr a ii-a de munca - activitate in agricultura NOVICELE_1 NOVICELE_1 BUna ziua, Am lucrat ca laborant intr-un siloz de cereale si am o adeverinta eliberata in 2003 cu grupa aII-a cf Ordin 50/1990 anexa 2 pct 18 in procent ... (vezi toată discuția)
Scrisoarea mmps 382/mb//2000 moshulica moshulica Poate sa ma ajute cineva cu textul scrisorii MMPS 382/MB/08.11.2000 ? CJP mi-a respins cererea de pensionare pentru limta de varsta invocand acest document. ... (vezi toată discuția)
Bună ziua ! domnule popa gheorghe, vă rog frumos, trimiteți-mi ... Ion Coraci Ion Coraci Bună ziua ! Domnule Popa Gheorghe, vă rog frumos, trimiteți-mi și mie Scrisoarea 382/MB/08.11.2000 și Scrisoarea 155/MB/31.031998. Vă mulțumesc! Adresa ... (vezi toată discuția)