avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii Acoperire legala
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

Acoperire legala

Am spus acum ceva timp ca... ei bine... cineva ar putea cauta aici o solutie juridica. I-ar putea raspunde un user, poate avocat, poate consilier, poate niciuna, nu conteaza... dar din cauza lipsei de date, desi omul urmeaza cat mai bine sfatul dat, iar userul i-a raspuns cat a putut el in baza datelor avute... ei, din cauza unei lipse de... orice, date etc. se poate intampla ca omul sa o ia in barba.
:tomato:
Cine raspunde?
Ideea am mai postat-o pe aici pe undeva. Ar fi necesar nu numai pentru dependentii de forum, ca mine, dar si pentru proprietarii sai si chiar pentru userii care cauta un sfat.
Am vazut noul regulament forum, mi se pare foarte bun desi... cam calc in strachimi cu semnele de exclamare, de exemplu... si poate nu numai...

Dar nu am stiut atunci cand am mai scris ideea asta sa bifez casuta de raspuns sau, nu stiu ce altceva s-a intamplat, caci am pierdut urma acelei conversatii... In care eram pe langa topic, oricum...
Asa ca m-am gandit ca poate asa am un feedback mai bine definit, mai clar...
Imi place ce mai scrie Nicoleta uneori, ca sfaturile noastre de aici nu tin loc de conversatie juridica asa cum un plasture nu tine loc de operatie... :)) Poate ceva haios, in genul... ;)
Cel mai recent răspuns: Admin , administrator 15:01, 17 Aprilie 2008
Nu cred ca e musai sa-i spui omului ca tre' sa dea bani... Adica sa-i arunci in fata, stii, dur...
Dar cred ca, asa cum este scris regulamenrul pe forum sau mesajul acela de sub casuta de redactare mesaj, similar se pot adauga cateva cuvinte pentru a arata ca toti cei inregistrati ca si consultanti dau pareri gratuite in cadrul forumului numai si ca munca lor nu e angajata de Avocatnet.
Formularul sau orice contact privat este o alta relatie care excede acestui sait si care se supune legilor asistentei juridice si a intelegerilor intre cele doua parti.

Poate e putintel cam tehnic, se poate cizela cat de mult... Am sa ma mai gandesc, ca par cam lungi explicatiile aratate aici, ar trebui sa fie scurt si la obiect.
Poate sa apara mesajul si ca o fereastra atunci cand acceseaza cineva butonul de "consultanta".
Am adaugat in Regulamentul Forumului textul de mai jos:

Discutiile din forum nu reprezinta consultanta juridica. Nicio discutie purtata in forum-ul Avocatnet.ro nu poate fi interpretata ca fiind consultanta juridica sau de orice alt fel. In forum nu se stabilesc relatii profesionale intre cel care intreaba si cel care raspunde. Raspunsurile primite in acest forum au doar un scop informativ. Datorita naturii complexe a legislatiei, precum si datorita aspectelor personale ale situatiei expuse de dumenavoastra in forum, este posibil ca sfaturile oferite prin intermediul Forum-ului sa nu fie aplicatie in situatia particulara in care va aflati.

In momentul in care urmati sfaturile primite in Forum, o faceti pe propriul dumneavoastra risc. Daca doriti consultanta, va rugam sa apelati la un specialist in domeniul respectiv, care are dreptul de a practica in acel domeniu in jurisdictia unde a aparut problema dumneavoastra.

Consultantii care participal la discutii in forum o fac voluntar, fara a fi motivati in vreun fel de Avocatnet.ro. De aceea, trebuie sa intelegeti ca nimeni nu este obligat sa raspunda intrebarii dumneavoastra si, cu atat mai mult, nimeni nu este obligat sa va dea un raspuns complet, corect si de actualitate. Trebuie sa discerneti singur in ce masura raspunsurile primite va pot ajuta in cazul supus dezbaterii.

Cererile de consultanta se fac gratuit, dar consultantii carora le trimiteti cererile nu sunt obligati sa va raspunda gratuit. Altfel spus, chiar daca cererile de consultanta se trimit gratuit, pentru a primi un raspuns complet, corect si de actualitate, consultantul ar putea avea nevoie de o intelegere mai aprofundata a cazului dumenavoastra. De aceea, este posibil ca unii consultanti sa conditioneze raspunsul de stabilirea unei intalniri in urma careia sa se stabileasca o relatie de tipul profesionist-client, unde profesionistul lucreaza in schimbul unui onorariu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare: doar moderatorii mai pot sterge mesaje Admin Admin Incepand de astazi, utilizatorii nu isi mai pot sterge propriile mesaje. Doar moderatorii vor putea sterge mesaje. (vezi toată discuția)
Abuzuri pe un forum aea aea Am probleme pe [EDITAT] un forum guvenat de abuzurile moderatorilor , azi le-am trimis somatie dar nu stiu ce pot face in situatia data : ... (vezi toată discuția)
Avocatnet.ro - e buna directia? Alin Popescu Alin Popescu Am tot tinut sa deschid aceasta discutie de ceva vreme si acum consider ca e momentul. In ultimii ani am ridicat Avocatnet.ro de la statutul de site simplu si ... (vezi toată discuția)