Nu-ti explica modul in care poti face un act de vanzare sub pretul din evaluarilo lor, ca nu le convine. Nu primesc bani in plus pentru lamuriri suplimentare si nici pentru adaptarea actului de la client la client.
Iar o vanzare pe un pret mai mic fara sa faci actul corespunzator, da, se desface. Mult mai usor.
Se poate face legal un contract pe un pret mai mic, pe motiv ca vanzatorul a facut actul de vanzare in consideratia persoanei cumparatorului si a relatiei de rudenie dintre ei.
A incercat sa se discute cu fratele si el a spus ca daca din diferenta de la 3 la 2 cam se imparte la 2 si primeste o parte ele de acord sa dea inscris la notar ca renunta la restul in favoarea mea. Probabil iar s-a indatorat la cineva si ii arde buza dupa bani .Va putea fi acesta renuntare a lui anulata mai tirziu, la cererea lui pe diferite motive?asta ca sa nu avem surprize mai tirziu.va multumesc anticipat!
Am si eu o problema: parintii mei vor sa se mute de la 3 cam la 2 cam datorita costurilor mari de intretinere. Ei vor sa vinda apartamentul lor de 3 cam si cu banii sa cumpere altul de 2 camere pe numele meu. Mentionez ca am un frate. Totodata ei vor sa-si asigure dreptul de folosinta pe durata vietii lor si doresc ca mie sa-mi ramina apartamentul deoarece fratele meu a fost toata viata nepoliticos si neserios cu ei. Ce sa se faca ca ei sa aiba dreptul de folosinta pe durata vietii si fratele meu sa nu poata avea pretentii la moartea lor? Multumesc anticipat.
Va putea fi acesta renuntare a lui anulata mai tirziu, la cererea lui pe diferite motive?