Partajul se pronunta mai nou si fara expert evaluator?
Eu am ramas surprinsa astazi la procesul meu de partaj cand instanta a dat pronuntare in incheiere in urma probleor cu martori si proba mea cu interogatoriu el nu a adus ca a uitat si l-a decazut din proba.
Stau cu sufletul la gura cum se spune.
Eu am dovedit cu acte cu martori si interogatoriu ca el nu a contribuit cu absolut nimic la intretinerea celor doua imobile care au constituit masa partajabila, iar la final am cerut 90 la suta din toata masa partajabila.
Inseamna ca a ramas in pronuntare, lucru care nu se va face prin incheiere, deci nu avea cum instanta sa spuna asa ceva; o astfel de expeimare nu am intalnit-o la instante.
Prin urmare, probabil ca nu sp-a contestat valoarea imobilului aratata in cerere sau mai stiu eu ce... NU putem sti fara dosar in fata.
Ce a pronuntat instanta??
Nu stiu ce a pronuntat ca am trimis pe cineva la condica (procesul este intr o alta localitate)vineri nu era scris.
Probabil dumneavoastra nu ati auzit asemenea exprimare eu nici atat , dar am auzit tocmai la procesul meu. A spus clar pronuntare in incheiere. Mi-a fost teama sa o mai intreb ce inseamna ca era nervoasa.
Dvs ati spus ca judecatoarea a ramas in pronuntare .Este clar ca este vorba de I.A.P .Termenul il luati din condica.La alte procese s-a numit expert evaluator pentru ca era dupa Incheierea interlocutorie,nu are rost sa va mai faceti atatea probleme.Asteptati si va puteti duce sa va solicitati o copie legalizata a incheierii in cauza.Procesul nu s-a terminat.Dar avocatul dvs nu v-a spus nimic ,sau va aparati singura?
Mie nu imi e clar daca e terminat sau nu procesul.
Mai verificati la condica, trebuie sa scrie ceva; nu stiu de ce nu era nimic vineri, depinde si cand ati avut termenul.
Daca a fost joi, vineri dupa pranz ar trebui sa apara. Pe net nu e nimic? Sunati la arhiva si rugati-i sa va comunice.