Partajul se pronunta mai nou si fara expert evaluator?
Eu am ramas surprinsa astazi la procesul meu de partaj cand instanta a dat pronuntare in incheiere in urma probleor cu martori si proba mea cu interogatoriu el nu a adus ca a uitat si l-a decazut din proba.
Stau cu sufletul la gura cum se spune.
Eu am dovedit cu acte cu martori si interogatoriu ca el nu a contribuit cu absolut nimic la intretinerea celor doua imobile care au constituit masa partajabila, iar la final am cerut 90 la suta din toata masa partajabila.
Prin expertiza se va stabili numai valoarea imobilului, atat, ce s-a pronuntat prin aceasta incheiere se poate modifica numai in urma unei cai de atac.
Multumesc mult doamna avocat. Da exista cale de atac dar nu are sanse sunt ff mici.
Instanta a constat ca unul dintre imobile a fost dobandit 50 cu 50 deci raman agatata cu el rau dar asta e nu am ce face.
Iar celalalt imobil instanta a constat ca reclamanta a contribuit cu 90 la suta iar paratul 10 la suta cativa metri acolo nu stiu ce ii voi da.ca 10 la suta este ff putin.
Ce puteti sa ii dati altceva decat sulta?
Solicitati atribuirea imobilului ( imobilelor) si ii platiti celuilalt co-proproprietar sulta ( contravaloarea cotei lui).