avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... PARTAJ
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

PARTAJ

Partajul se pronunta mai nou si fara expert evaluator?
Eu am ramas surprinsa astazi la procesul meu de partaj cand instanta a dat pronuntare in incheiere in urma probleor cu martori si proba mea cu interogatoriu el nu a adus ca a uitat si l-a decazut din proba.
Stau cu sufletul la gura cum se spune.
Eu am dovedit cu acte cu martori si interogatoriu ca el nu a contribuit cu absolut nimic la intretinerea celor doua imobile care au constituit masa partajabila, iar la final am cerut 90 la suta din toata masa partajabila.
Cel mai recent răspuns: raluca32 , utilizator 13:36, 18 Ianuarie 2011
Prin expertiza se va stabili numai valoarea imobilului, atat, ce s-a pronuntat prin aceasta incheiere se poate modifica numai in urma unei cai de atac.
Multumesc mult doamna avocat. Da exista cale de atac dar nu are sanse sunt ff mici.
Instanta a constat ca unul dintre imobile a fost dobandit 50 cu 50 deci raman agatata cu el rau dar asta e nu am ce face.
Iar celalalt imobil instanta a constat ca reclamanta a contribuit cu 90 la suta iar paratul 10 la suta cativa metri acolo nu stiu ce ii voi da.ca 10 la suta este ff putin.
Ce puteti sa ii dati altceva decat sulta?
Solicitati atribuirea imobilului ( imobilelor) si ii platiti celuilalt co-proproprietar sulta ( contravaloarea cotei lui).
Pai nu am atatia bani decat daca vand

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exepertiza evaluare bunuri comune? raluca32 raluca32 Se face numai daca una dintre parti cere acest lucru? nu mai inteleg absolut nimic instanta ieri a dat pronuntare in incheiere la procesul meu de partaj fara ... (vezi toată discuția)
Partaj: obiective expertiza brokenangel brokenangel Va rog din suflet ajutati ma si dati mi cateva exemple de obiective ce se pot stabilii in situatia urmatoare : 1)am depus la dosar acte in dovedirea ... (vezi toată discuția)
Obiectii la ..incheiere !? tutu12 tutu12 .. s-a dat o incheiere intr-un proces de partaj , hotarandu-se desemnarea unor experi evaluatori de bunuri si .. contabil. O bservand ulterior incheierea am ... (vezi toată discuția)