avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA import din UE fara TVA si vinzare in Romania
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

import din UE fara TVA si vinzare in Romania

Buna ziua,
Vreau sa import marfa fara TVA din UE. si sa o vind in R omania.Cum pot evita plata TVA sau cum pot vinde aceasta marfa fara TVA.Sa-mi fac firma neplatitoare de TVA?
Cel mai recent răspuns: ContSters220402 , utilizator 14:28, 16 Octombrie 2011
Buna ziua ,am si eu o intrebare referitoare la acest subiect.Daca e vorba de situatia inversa, adica sa iei marfa din Romania si sa o comercializezi in strainatate, care sunt procedurile?Unde se plateste tva ul ce taxe se percep?Sanatate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trecere de la societate neplatitoare tva la societate platitoare de tva Tdorneanu Tdorneanu Buna ziua, Am o firma care e neplatitoare de TVA cu activitati comerciale de consultanta. Vreau sa dezvolt aceasta firma astfel incat sa cumpar din spatiul ... (vezi toată discuția)
Achizitie intracomunitara ContSters156394 ContSters156394 As avea nevoie de ajutor pentru clarificarea catorva puncte referitoare la achizitii intracomunitare. Sa presupunem ca firma X, din Ro, vrea sa cumpere produse ... (vezi toată discuția)
Achizitie intracomunitara srl neplatitor de tva lArmAr lArmAr Buna ziua. Detin SRL neplatitor de tva, cifra de afaceri nu depaseste 35 mii euro/an Importurilor le fac extracomunitar unde platesc TVA la vama cand se face ... (vezi toată discuția)