avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1628 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale impozit pentru a doua masina
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

impozit pentru a doua masina

Intrucat am dobandit inca o masina ( pers. fizica) as dori sa stiu daca se plateste un impozit majorat pentru aceasta si eventual cu cat .Masina a doua
este de 1400 cmc. Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters178043 , utilizator 13:06, 14 Ianuarie 2011
Nu ! Impozitul se plateste normal, functie de cilindree.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cati cai putere dezvolta un motor de x centimetri cubi? viorica ghimpu viorica ghimpu Buna, imi poate spune cineva cati cai putere are un motor de 2868 centrimetri cubi?este un motor de tractor, si in cartea tehnica nu scrie decat 2868 ... (vezi toată discuția)
Poate fi considerata discriminatorie modalitatea de calcul a impozitelor auto si pe cladiri ? Bobosan Bobosan Buna ziua. In ultimii ani, pentru impozitul auto s-a mers pe principiul ca cine are motor mare sa plateasca mai mult. Pana aici nici o problema, e normal ca ... (vezi toată discuția)
Oug 9/2013 timbru de mediu Mihai1024 Mihai1024 Vreau opinia unui jurist legata de oug9/2013 fiindca in opinia mea: - este discriminatorie, cine a inmatriculat masina inainte de 15 martie 2013, circula bine ... (vezi toată discuția)