Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

ªi încă ceva: dacă în luna noiembrie am acţionat angajatorul în judecată la tribunal,secţia litigii de muncă, după expirarea preavizului trebuie să mă primească la serviciu până la soluţionarea cauzei? Mulţumesc !
 Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane
 Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane 	
			~ final discuție ~
 Niculescu C-tin Ilie	                   

sunt electrician intr-o societate comerciala cu contract de munca nedeterminat.Am fost in concediu medical si cand m-am intors la servici angajatorul mi-a spus ... (vezi toată discuția)
	                    Niculescu C-tin Ilie	                   

sunt electrician intr-o societate comerciala cu contract de munca nedeterminat.Am fost in concediu medical si cand m-am intors la servici angajatorul mi-a spus ... (vezi toată discuția)

ContSters60282	                   

Buna ziua
Am 2 intrebari la care nu gasesc raspuns exact si anume:
1. Angajatorul este obligat sa ofere plati compensatorii in cazul desfiintarii unui post ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters60282	                   

Buna ziua
Am 2 intrebari la care nu gasesc raspuns exact si anume:
1. Angajatorul este obligat sa ofere plati compensatorii in cazul desfiintarii unui post ... (vezi toată discuția)

freerobert	                   

buna ziua.am lucrat la o firma si sa desfiintat postul pe  care aram incadrat.as dori sa stiu cum se calculeaza lichidarea si daca pe o perioada de 6 luni se ... (vezi toată discuția)
	                    freerobert	                   

buna ziua.am lucrat la o firma si sa desfiintat postul pe  care aram incadrat.as dori sa stiu cum se calculeaza lichidarea si daca pe o perioada de 6 luni se ... (vezi toată discuția)