avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 368 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Infiintarea unei firme
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Infiintarea unei firme

Infiintarea unei firme, cu domeniul de activitate dresaj canin si pensiune canina, acte necesare infiintarii si codul caen corespunzator activitatii mai sus mentionate.
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 20:40, 15 Ianuarie 2011
Documentele necesare pentru înregistrarea în registrul comerţului, înregistrarea fiscală şi autorizarea funcţionării societăţilor cu răspundere limitată le gasiti aici
[ link extern ]
Puteti sa va desfasurati activitatea ca intreprindere individuala.( puteti avea si angajati, contabilitate in partida simpla). Coduri CAEN recomandate: - 9609 - Alte activitati de servicii n.c.a.; 5590 - Alte servicii de cazare ; 0162 - Activitati auxiliare pentru cresterea animalelor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activitate pe codul caen 9609 camelia76 camelia76 buna ziua ! am o II cu obiect de activitate frizerie coafor si alete activitati de infrumusetare cod caen 9602 si as vrea sa extind sa ... (vezi toată discuția)
Pensiune canina craiova craiova Sunt crescator de 2 rase de caini destul de putin cunoscute pe la noi si as dori sa aflu daca se pot accesa forduri pentru o pensiune canina si o scoala de ... (vezi toată discuția)
Cod caen cosmetica canina Loredana_84 Loredana_84 Buna ziua, Doresc sa stiu care este codul caen potrivit pentru activitatea de cosmetica canina. Eu am identificat 9609 - Alte activitati de servicii ... (vezi toată discuția)