avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Cod CAEN Cosmetica canina
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Cod CAEN Cosmetica canina

Buna ziua,

Doresc sa stiu care este codul caen potrivit pentru activitatea de cosmetica canina.
Eu am identificat 9609 - Alte activitati de servicii n.c.a. Initial am gasit: 9602 - Coafura si alte activitati de infrumusetare pentru ca nu se specifica faptul ca e doar referitor la oameni, insa in descrierea codului CAEN se specifica acest lucru.

De asemenea, dupa autorizarea activitatii mentionate mai sus, de ce avize mai e nevoie pentru practicarea activitatii?

Multumesc!

Da, codul CAEN pretabil este 9609- Alte servicii personale n.c.a., unde se detaliaza la subsectiunea 9609.11 ca printre altele ca se pot presta si ,, servicii de infrumusetare si tatuare a animalelor de companie". Ulterior obtinerii certificatului constatator de autorizare a activitatii de la registru comertului, va trebui sa depuneti o documentatie la primaria in raza careia va desfasurati activitatea in vederea eliberarii autorizatiei de functionare.
Multumesc pentru informatiile utile!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activitate pe codul caen 9609 camelia76 camelia76 buna ziua ! am o II cu obiect de activitate frizerie coafor si alete activitati de infrumusetare cod caen 9602 si as vrea sa extind sa ... (vezi toată discuția)
Cod caen produse cosmetice ROXANA1991 ROXANA1991 Buna ziua, Am ca si domeniu principal de activitate 9602- Coafura si alte activitati de infrumusetare, iar ca si domenii secundare am codurile: 4619- ... (vezi toată discuția)
Coduri caen firma lavih lavih Buna seara! In actul constitutiv al firmei am un cod CAEN 8129-alte activitati de curatenie.Acest cod CAEN se poate activa si daca se poate desfasura ... (vezi toată discuția)