avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 253 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Scrisoare pentru alta persoana
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Scrisoare pentru alta persoana

Am primit o instiintare pe numele meu de familie, de la posta, pentru o recomandata; la posta constat ca e adresata unei persoane care are adresa in cartea de indentitate aceeasi cu a mea, pe care o cunosc dar care nu stiu unde mai locuieste asa ca am refuzat sa preiau scrisoarea. Scrisoarea vine din partea unei firme de recuperat credite. Dupa doua zile, aelasi plic l-am gasit in cutia postala. E pe numele unei persoane care are adresa comuna cu mine dar care nu locuieste cu mine.
Cum e corect sa fac? Daca o preiau, e violare de corespondenta, nu mi-e adresata mie. Sa o duc inapoi la posta? Sa o distrug?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Paul-F , utilizator 01:47, 18 Ianuarie 2011
Sa il pastrati nedeschis.
daca e recomandata, postasul nu trebuia s-o lase in cutia de scrisori, trebuia semnat de primire de persoana careia ii e adresata. sunt de parere s-o duceti la posta, ca aceasta recomandata sa se intoarca la expeditor.
gi_jane2 a scris:

daca e recomandata, postasul nu trebuia s-o lase in cutia de scrisori, trebuia semnat de primire de persoana careia ii e adresata. sunt de parere s-o duceti la posta, ca aceasta recomandata sa se intoarca la expeditor.

In cutia de posta NU a lasat-o ca recomandata ci ca o scrisoare simpla dar care nu mi-e adresata. S-o distrug sau s-o duc la posta? E nedeschis.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Predare scrisoare recomandata sexu sexu la o scrisoare recomandata ,postasuln trebuie sa sune la usa ,sau doar la interfon ?(mentionez ca stau la patru ) (vezi toată discuția)
Despre legea asociatiilor de proprietari krisseftika krisseftika Buna seara. As dori sa-mi spuneti si mie, ce pot face in situatia in care am trimis o scrisoare recomandata cu confirmare de primire la Asociatia de ... (vezi toată discuția)
Modalităţi de trimitere a citaţiei la domiciliu elenagabi elenagabi Vă adresez rugămintea să-mi spuneţi cum se trimit citaţiile la domiciliu (pentru un proces), prin formula simpla, în care se pun la cutia de scrisori, ... (vezi toată discuția)