avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice licitatii publice
Discuție deschisă în Achiziţii publice

licitatii publice

Buna ziua, as vrea sa stiu si eu, unde pot gasi un model de oferta pentru prestari servicii pentru o licitatie publica. reprezint o societate nou infiintata si as vrea sa stiu daca pot gasi vreun model de oferta pentru aceste licitatii, sau trebuie sa creez eu oferta in functie de caietul de sarcini.

va multumesc
Cel mai recent răspuns: vlad nicolae , moderator 20:10, 19 Ianuarie 2011
La ce va referiti mai exact cand spuneti oferta? La of. financiara sau la intreaga documentatie care constiutie per ansamblu oferta?
Daca este vorba de o licitatie publica organizata cf. OUG 34/2006, aprox. toate formularele va vor fi puse la dispozitie de autoritatea contractanta, mai putin propunerea tehnica pe care tr. sa o intocmiti dvs. si eventual ceva anexe la oferta financiara.
Urmariti anuntul publicat de autoritatea contractanta pe SEAP si veti gasi anexate formularele. (www.e-licitatie.ro)
Succes.
Cum v-a spus si colegul Jurist TM, formularele ptr. documentele de calificare va sunt puse la dispozitie de AC. Ptr. oferta financiara, in general vi se pune la dispozitie un model de formular la care vi se pot cere eventual si anexe.
Propunerea tehnică trebuie sa o intocmiti dvs., in general urmarind punct cu punct caietul de sarcini.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caietul de sarcini sau...legea annic annic Cine este mai tare in cazul unei contestatii la licitatie achizitii publice, Caietul de sarcini sau legea dupa care a fost facut acesta ? Precizez ca in Caiet ... (vezi toată discuția)
Licitatie teodor82 teodor82 Pentru o licitatie aparuta pe site-ul e-licitatie se poate descarca caietul de sarcini de acolo, se intocmeste dosarul de licitatie si se depune la sediul ... (vezi toată discuția)
Licitatii publice on line in seap SAVASTRE SAVASTRE am o nelamarurire...sau mai multe: vreau sa particip la o licitatie publica on line . Cine imi trimite documentele de calificare? seap-ul sau autoritatea ... (vezi toată discuția)