avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Salarii -comert
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Salarii -comert

conform C.C.M la nivelul ramurii Comert pe anul 2010 cu nr. 42/01/11.02.2010, care ar fi salariul minim brut pt un salariat necalificat ?
din ce am citit eu , conform capitolului 4. art. 39 (1) ar fi un coeficient de 1 deci salariul de 600 ,dar conform aliniatelor 2, 3, 4, ar fi trebuit sa am salariu 650 lei .

Mentionez ca firma are 11 angajati ( contractele de munca sunt individuale ) din care 4 cu salariul minim , am avut control de la ITM anul trecut dar nu s-a legat nimeni de salariul care il trecusem eu , respectiv de 600 lei .

Multumesc pentru timpul acordat ,
M.
Cel mai recent răspuns: cicidaniela , utilizator 00:27, 23 Februarie 2011
chiar credeti ca cei de la control cunosc toate CCMc ? puteti avea probleme doar cu angajatii in cazul in care va dau in judecata .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu pentru ramura comert incepand cu 1 ianuarie 2011 Marius Aurel Marius Aurel Dupa ce va fi inregistrat, va fi publicat in MO si de la acea data va fi valabil noul CCM 2011 - 2014 si de la acea data se vor incheia noile Acte aditionale ... (vezi toată discuția)
Salariu minim muncitor calificat aleszia aleszia Care este salariul minim al unui muncitor calificat, al unui zidar mai exact ? de unde pot afla ? Va multumesc. (vezi toată discuția)
Contractul colectiv de munca la nivelul ramurii comert ADELA STROE ADELA STROE ma intereseaza si pe mine informatii referitoare la ccm la nivel de ramura comert 2011, coeficienti (vezi toată discuția)