avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1290 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... se poate autoriza o constructie veche fara acordul ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

se poate autoriza o constructie veche fara acordul vecinilor?

pentru o constructie veche, autorizata de curand este necesara acordul vecinilor, avand in vedere a balconul respectiv se continua si pe peretele vecinului de deasupra
Cel mai recent răspuns: Jurist TM , utilizator 09:18, 18 Ianuarie 2011
Fiti mai explicit. Cum adica "o constructie veche autorizata de curand"?
constructia este din anul 1995, adusa la stadiul final in anul 2008, autorizata in anul 2009.
Daca pentru obtinerea autorizatiei de constructie nu vi s-a solicitat obtinerea acordului vecinilor si vi s-a eliberat autorizatia, nu mai aveti nevoie de niciun acord.
Sa inteleg ca lucrarile au fost facute fara autorizatie si ulterior ati intrat in legalitate prin obtinerea acesteia dupa finalizarea lucrarilor?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Extindere balcon madalina_petrut madalina_petrut Buna seara! As avea o intrebare in legatura cu posibilitatea (din punct de vedere legal) extinderii unui balcon de apartament situat la etajul 1. ... (vezi toată discuția)
Spargere perete in apt. casandralin casandralin vreau sa sparg un perete in bucatarie si sa-mi fac iesire in balcon ( desteptul de arhitect care a facut blocul mi-a facut balconul la dormitor ). ce aprobari ... (vezi toată discuția)
Constructia unui balcon la parter zolyxx zolyxx Buna ziua Asi dori sa fac un balcon la parter, din scara de la cine trebuie sa am aprobarea din partea vecinilor? De la toti sau numai de la vecinii cu care ... (vezi toată discuția)