avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... concurs admitere post functie publica
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

concurs admitere post functie publica

Buna ziua, speram si eu ca ma poate ajuta cineva cu un raspuns; Daca la sustinerea unui concurs pt ocuparea unei functii publice pt un post vacant este prezent decat un singur candidat, , acest concurs mai este valabil, se mai tine? sau candidatul este declarat admis automata fara a mai sustine nici o proba? Multzumesc
Cel mai recent răspuns: Tanjiani , utilizator 06:49, 18 Ianuarie 2011
Chiar daca e un singur candidat, acesta primeste plicul cu subiecte, redacteaza lucrarea scrisa la care trebuie sa obtina minim 70 de puncte, daca este declarat admis la proba scrisa se va prezenta la interviu dupa 48 de ore de la afisare, interviu la care trebuie sa obtina tot minim 70 de puncte.
In cazul in care punctajul este atins la cele 2 probe candidatul va fi declarat admis si numit in functie.
Daca obtineti mai putin de 70+70 atunci sunteti declarat respins si probabil se va organiza un alt concurs.
Pentru mai multe detalii puteti lectura HG 611/2008.
Minimul de 70 de puncte este pentru functiile de conducere, pentru cele de executie sunt de ajuns 50 de puncte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii de participare pentru ocuparea unui post de consilier gradul 1, la o institutie publica ANDREI_oni ANDREI_oni Buna seara, Va rog sa imi spuneti daca, dupa proba scrisa pentru ocuparea unui post de consilier in cadrul unei institutii publice, a doua proba se sustine cu ... (vezi toată discuția)
Concurs pentru ocuparea unui post de contabil sef vio_adriana vio_adriana In cazul in care la unul concurs pentru ocuparea unui post vacant, in cazul de fata de contabil sef, se prezinta doar 2 concurenti si sunt 3 probe:proba ... (vezi toată discuția)
Rezultat final concurs functionar public Cristinabv Cristinabv Va rog sa ma lamuriti in cazul urmatoarei spete: 1. la proba scrisa candidatul are un punctaj mai mare de 50 de puncte si este declarat admis 2. la interviu ... (vezi toată discuția)