În data de 01.05.2008 am fost angajată prin concurs pe post de referent-funcţie publică, în data de 28.10.2009 am susţinut un examen pe post de inspector superior tot funcţie publică, încadrată în treapta a-3-a de salarizare.
Din data de 20.10.2010 ca urmare a vacantării postului de resurse umane din cadrul institutiei, am fost promovată temporar pe funcţia de şef serviciu.
În iunie, ca urmare a reorganizării, am trecut în funcţia publică de execuţie de consilier, clasa I, grad profesional superior, treapta de salarizare 3.
Întrebarea mea este: urmare a faptului că în această perioadă am desfăşurat atribuţiuni de conducere, ceea ce implică o creştere a gradului de complexitate a sarcinilor şi competenţelor în exercitarea funcţiei publice, cu răspundere pentru întreaga activitate a serviciului, pot să trec în treapta a 2-a şi nu în treapta a 3-a de salarizare?
Faptul ca ati inlocuit seful de serviciu nu va da dreptul de a ,,mosteni,,gradatia si treapta postului respectiv.orbiti cu cei de la RU sa transforme postul in post de gradatia dvs.si puteti sa va inscrieti la,, concurs,,.Altfel degeaba dati concurs ca va transfera tot cu gradatia pe care o aveti in prezent.Parerea mea !In primaria noastra unele persoane primesc,chipurile pentru merite deosebite cate 2 gradatii intr-un an.Daca anul trecut era pe statul de functii incadrat la treapta 3 ,anul acesta stupoare il gasesti la treapa 1.Nu e de mirare,desi se spune,unora,ca la ANFP,cineva verifica.Desi,daca ar fii sa ne luam scriptic dupa statul de functii si organigrama nu s-ar spune asta.Sau poate ca si acolo la ANFP sunt functionari la fel de ,,vigilenti,, ca si ai nostrii.Eu am stat si 4 ani pana am primit o gradatie ,in timp ce noi angajati au ajuns la gradatia mea in 5-6 ani de primarie,iar eu am primit ultima gradatie anul trecut,in ciuda faptului ca lucrez de 24 de ani in acelasi loc de munca.Da,numai ca...pe vremea mea obtineai gradatia pe cinstite nu la intelegere cu cei de la RU.E bine si asa...rau.