avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... promisiune bilaterala de vanzare-cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

promisiune bilaterala de vanzare-cumparare

buna ziua
am incheiat o promisiune bilaterala de vanzare-cumparare a unui apartament la mansarda, in sibiu, in octombrie 2007, care atunci era in constructie.
am dat atunci un avans de 10000 euro si urmeaza ca diferenta de pret sa o achit la data incheierii contractului de vanzare - cumparare in forma autentica.

"Termenul de incheiere a contractului de vanzare - cumparare nu va putea depasi data de 15 aprilie 2008", se stipuleaza in aceasta promisiune bilaterala, adica saptamana viitoare.
vanzatorul insa, persoana fizica, nu a reusit inca sa faca intabularea etc. si cu siguranta data incheierii contractului va fi cu mult peste 15 aprilie.
intrebare: aceasta promisiune ramane valabila si dupa data de 15.04, sau trebuie refacuta .
Cel mai recent răspuns: AlexeGabi , utilizator 12:32, 6 Aprilie 2019
Se poate face un act aditional la precontractul pe care l-ati incheiat,prin care se prelungeste termenul de predare a imobilului.
Buna ziua,am si eu o intrebare daca ati putea sa imi răspundeți va rog.Care ar fii perioada maxima pentru a concesionat un teren proprietate privata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am urmatoarea situatie: anul trecut am inceput procesul ... johndoe222222 johndoe222222 Buna ziua, Am urmatoarea situatie: anul trecut am inceput procesul de achizitie a unei locuinte, am facut o promisiune bilaterala de vanzare-cumparare cu ... (vezi toată discuția)
Promisiune de vanzare cumparare neautentificata si nerespectata de dezvoltator misu1972 misu1972 Buna ziua, Anul trecut in luna august am incheiat un contract de promisiune de vanzare cumparare apartament. Am dat un avans de 5000 de euro iar contractul ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament ralucastefi ralucastefi Buna ziua Am o situatie pe care nu stiu cum sa o rezolv si imi doresc sa primesc o lamurire de la unul din specialistii dumneavoastra. Acum o luna de zile ... (vezi toată discuția)