avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1278 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... luare in spatiu
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

luare in spatiu

am chiriasi fara a le fi facut contract de inchiriere.....vror sa fie luati in spatiu pt ca sunt din alta localitate si spun ca le-ar fi de folos acest lucru ca sa-si reinoiasca permisul auto care expira . ce presupune acest lucru? ce neplaceri ar putea fi in situatia in care ei nu ar fi chiar persoane oneste..stiu si eu....exista vreo obligatie din partea mea ......cu ce ar putea sa-mi dauneze daca ii ajut cu acest lucru???????? care ar fi urmarile???????? va multumesc
Cel mai recent răspuns: scrichy , utilizator 23:23, 21 Ianuarie 2011
trifan gheorghe a scris:

Atentie ! Contractele se declara la Fisc pentru impozitare si persoanele se inscriu la Asociatie ca locatari !
Cu orice risc nu le faceti mutatie !!!

Se inscriu in cartea de imobil,dar propietarul in caz ca nu stau in apartament,ii poate scoate de la intretinere,iar daca au spatiu nu e nimeni obligat sa mai faca contract de inchiriere,deci fiscul nu mai primeste nimic:tooth::happy:
ideal este bine sa nu te legi la cap fara sa te doara,ca daca au spatiu pot veni sa locuiasca acolo#-o
Ultima modificare: Vineri, 21 Ianuarie 2011
scrichy, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lamuriri luare in spatiu bossake bossake Sunt proprietar (50% eu, 50% mama mea care este decedata, nu am frati) al unui apartament cu 3 camere. In urma cu 1 luna am inchiriat apartamentul, si am ... (vezi toată discuția)
Cand se poate anula luarea in spatiu? RAMONA CIUREA RAMONA CIUREA INTREBAREA MEA ESTE DUPA CAT TIMP DE LA LUAREA IN SPATIU ,ACEASTA POATE FII ANULATA!DECI,DACA EXISTA UN TIMP MINIM IN CARE PERSOANA RESPECTIVA POATE FIGURA ... (vezi toată discuția)
Luare in spatiu mihai.gabriel74 mihai.gabriel74 dupa 12 ani de casatorie cu fata propietarului de casa acum sa gasit sa ne dea afara cu copiii cu tot ...se poate una ca asta? :(( (vezi toată discuția)