Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Buna,
Am o intrebare, cam cat este onoraiul aproximativ pt. pregatirea unui dosar pt CEDO.
Va multumesc anticipat
Buna,
Am o intrebare, cam cat este onoraiul aproximativ pt. pregatirea unui dosar pt CEDO.
Va multumesc anticipat
Mie nu imi pare chiar atat de simplu.
Trebuie indicata si jurisprudenta CEDO si de unde sa stie persoana care este jurisprudenta CEDO.
Trebuie sa indice si care texte din conventie au fost incalcate, ceea ce iarasi ar putea sa ii ridice anumite dificultati.
Daca nu este vorba de un proces in legatura cu incalcarea dreptului de proprietate motivarea poate fi destul de complicata spre a fi realizata de o persoana neinitiata.
Mie mi-a luat cam 10 zile sa imi reuseasca o motivare in care efectiv nu am gasit precedent si nu imi reusea o redactare care sa faca ca din ceva ce nu arata nimic sa rezulte grave incalcari de drepturi si libertati fundamentale.Formularea poate tine si de inspiratie.Poate de aceea cateodata jurisprudenta CEDO se schimba...
Conteaza foarte mult despre ce este vorba in concret...pentru a face o motivare corespunzatoare.
avocat Claudiu Lascoschi