avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Dosar pt. CEDO
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Dosar pt. CEDO

Buna,

Am o intrebare, cam cat este onoraiul aproximativ pt. pregatirea unui dosar pt CEDO.

Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Daniladion , Avocat 17:21, 12 Aprilie 2011
Interesante discutii, pe mine ma interesa cam cat m-ar cost aproximativ onorariul unui avocat pt a pregati un dosar pt cedo.. am zis aproximativ pt ca ma gandesc ca preturile variaza de ls avocat la avocat si de la dosar la dosar... multumesc pt. raspunsuri dar eu nu sunt in stare sa imi pregatesc dosarul singur deoarece 90% probabilitate ca eu deja sa fiu in puscarie.. in dosarul in care ma judec sunt acuzat de frauda informatica am fost si de initiere constituire de grup organizat si inselaciune dar in urma probelor depuse de mine la tribunal am fost achitat.. am cerut expertiza informatica ... sa respins si la tribunal ma condamna pe frauda informatica eu neputand sa ma apar nici cum..la curtea de apel cer din nou un expert judiciar care poate sa faca o expertiza informatica.. se accepta si se trimit obiectivele.. Expertul face o prima expertiza din care nu se intelg prea multe.. pt ca unele obiective ori nu le-a inteles expertul ori nu au fost corect formulate ... si raspunde doar la cateva... la cele la care a raspuns nu se intelegea mare lucru dar eu spun ca ma avantajau..stiind cum merg lucrurile la noi am zis hai domle sa reformulam obiectivele care nu le-a inteles expertu si sa le trimitem sa le faca omu sa nu fie nici un dubiu si sa fie ceva cert... zis si facut.. expertu a raspuns la ele dar mai mult a facut mai mult o interpretare a lucrurilor din dosar..deci scrie si in actele de la expertiza ... expertiza nu a fost facuta pe suporturile magnetice (CD) urile cu datele extrase de la mine din calculator cu ocazia efectuari perchezitiei organelor de ancheta... ele se afla la dosar... si deci practic expertul a studiat niste date din dosar puse de organu de urmarire si o plangere si interpreteaza si el... mentionez ca obiectivele includeau clar o examinare a acelor CD-uri... si uite asa sa facut si o expertiza.. zic eu de manuiala si ma duc la puscarie pe niste interpretari in defavoarea si in dezavantajul meu... nustiu cat intelegeti de aici domnilor dar sper ca va puteti face o idee..

Multumesc
Onorariile difera de la avocat la avocat .. puteti lua legatura cu mai multi avocati si vedeti care este onorariul perceput pentru a va reprezenta la CEDO.
De acord cu domnul avocat Lascoschi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de revizuire respinsa grosu48 grosu48 Ce pot face daca mi s-a respins cererea de revizuire prin incalcarea jurisprudentei CEDO(cererea 18183 Martocian vs ... (vezi toată discuția)
Avocat cedo lovdreams lovdreams Am avut un proces cu "investitorul nr. 1" din Romania.In prima parte am castigat (letigiu de munca) dupa care au facut recurs si au castigat.Am facut si eu ... (vezi toată discuția)
Plangere cedo popescu-sorin popescu-sorin as dori sa fac plangere la cedo dar nu am bani sa platesc un avocat si am inteles ca ar fi organizatii care fac gratuit acest lucru sau cineva care ar face ... (vezi toată discuția)