avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 147 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... drepturi salariale
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

drepturi salariale

Buna,

Am o nelamurire,firma la care am lucrat a intrat in insolventa ,apoi reorganizare ,dupa aceea toti angajatii au intrat in preaviz de 15 zile .Nu au declarat falimentul dar nici nu ne platesc salariile.Am primit decizia de somaj.Ce trebuie sa facem in cazul acesta?vrem doar sa ne primim restul banilor.
Cel mai recent răspuns: andymaurul , utilizator 14:21, 19 Ianuarie 2011
Depuneti plangere in acest sens la ITM.In paralel ,depuneti actiune civila in pretentii la tribunal,pentru a va putea recupera salariile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum imi recuperez banii de la angajator? Nora-Alina Nora-Alina Mi-am dat demisia in 14.02.2011, conform Legii 53, art.79, paragraf 8, tot atunci mi s-a facut si decizia de incetare a CIM. Angajatorul are sa-mi achite ... (vezi toată discuția)
Bani neprimiti de la societatea la care am lucrat malmare_ramona malmare_ramona Buna ziua, O sa descriu problemele pe care le intampin eu si cateva sute de angajati in urmatoarele fraze : 1) In data de 23.12.2011 societatea la care ... (vezi toată discuția)
Plati neefectuate dupa desfacerea cim uncrestin uncrestin As dori sa solicit o informatie, care, consider eu, ca o pot primi cu ajutorul dumneavoastra. Incepand cu luna aprilie, am incetat sa lucrez la o firma, dupa ... (vezi toată discuția)