avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Plati neefectuate dupa desfacerea CIM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Plati neefectuate dupa desfacerea CIM

As dori sa solicit o informatie, care, consider eu, ca o pot primi cu ajutorul dumneavoastra.
Incepand cu luna aprilie, am incetat sa lucrez la o firma, dupa ce a trecut perioada de preaviz de 20 de zile, in luna martie.
Mi s-a promis plata salariilor restante - martie + concedii 2011-2012.
Aceasta promisiune nu a fost onorata, fiind amanat deja de cinci saptamani. Avand in vedere faptul ca inca nu am gasit care este temeiul legal pentru solutionarea acestei probleme, va rog sa ma informati care sunt conditiile pe baza carora ar trebui sa actionez, in scopul recuperarii platilor salariale restante.

Va multumesc!

05.05.2012
Cel mai recent răspuns: andymaurul , utilizator 23:40, 4 Mai 2012
In acest sens,depuneti plangere la ITM.In acelasi timp formulati actiune la tribunal impotriva angajatorului.Actiunea este scutita de plata taxei de timbru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarii restante neplatite rslaurentiu rslaurentiu buna ziua.am si eu o problema:(nu am mai primit darile salariale din luna aprilie si pana in luna august 2010 si de 2 luni de zile ma chinui sa pot scoate ... (vezi toată discuția)
Salarii neplatite gaborela gaborela Lucrez la o firma care nu a platit salariile din aug.2011. Invatati-ma ce sa fac sa recuperez banii? (vezi toată discuția)
Promisiuni,minciuni... dannyeld75 dannyeld75 Sunt D din rm-valcea si pana la 31.03.2013 am fost angajat al unei societati de paza cu sediul in bucuresti incepand cu data de 01.11.2011,firma respectiva ... (vezi toată discuția)