avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general fisa de magazie combustibil
Discuție deschisă în Contabilitate în general

fisa de magazie combustibil

Buna ziua!
Pentru materialele consumabile si pentru obiecte de inventar se intocmeste fisa de magazie? Dar pentru combustibil?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters178043 , utilizator 11:34, 21 Ianuarie 2011
Daca evidentele se tin valoric, nu se tine fisa de magazie. Daca evidenta este cantitativ valorica, atunci evidenta este si cantitativa si valorica !
pentru consumabile birou nu se face receptie nici pentru COMBUSTIBIL masina decat la productie si ce tineti in depozit.
Evidenta obiectelor de inventar se tine pe fisa de magazie obligatoriu,acestea se evidentiaza separat in contabilitatea societatii . Nu se poate tine evidenta valorica la obiecte de inventar.
Asteptam sa specificati modul de tinere a evidentei !
Corect este ca sa se faca NIR pentru toate intrarile de materiale stocabile si ob. de inventar si sa se tina fisa de evindenta cotabila cantitativ valorica !!!
Fisa de magazie se tine la gestiuni !!!!
Referitor la combustibili, se procedeaza la fel, singura exceptie fiind aprovizionarea pe baza de asa zise BCF, cand receptia se face la finele lunii pentru cantitatea alimentata in cursul acesteia, pe baza bonului fiscal legal intocmit si a cotoarelor BCF.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer intre gestiuni ady09 ady09 buna ziua.am in programul saga create 2 gestiuni: una cantitativ valorica (productie) si una global valorica (comert cu amanuntul).Cum transfer produsul finit ... (vezi toată discuția)
Intrebare ionela2107 ionela2107 Am si eu o intrebare va rog.folosesc programul de evidenta primara [EDITAT - pct. 2.8 din Regulament] si as vrea sa stiu daca nirurilor ce contin obiecte de ... (vezi toată discuția)
Gestiune en-gros adrianabresug adrianabresug buna ziua ,va rog sa imi spuneti daca e corect tinuta evidenta la o gestiune tinuta la pret furnizor . receptie la pret furnizor 371=401-1000 lei vanzare ... (vezi toată discuția)