avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Asemanari nume marca osim
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Asemanari nume marca osim

Buna ziua
Am domeniul de internet www.exemplu.ro domeniu ce va fi legat de un site, ce nu are legatura cu cafeaua marca inregistrata exempllu. Inainte de a incepe activitatea de realizare a site-uli ce drepturiam? nu as vrea sa ma trezesc dat in judecata de cei ce au marca inregistrata asemanatoare. Imi pot face publicitate la site fara sa am probele ? pot sa dau mailuri prin care sa invit lumea pe siteul meu fara sa aiba pretentii producatorii de cafea?? coffe inseamna cafea/ cafe este cafenea????
Ultima modificare: Joi, 20 Ianuarie 2011
martins, utilizator
Cel mai recent răspuns: co1981 , utilizator 13:42, 23 Februarie 2011
Va multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Marcã sau desen? - care este diferenþa? suciu_diana suciu_diana Buna ziua, personal nu imi pot da bine seama de diferenta dintre marca si desen sau model industrial? Ma puteti ajuta cu 1,2 explicatii si un exemplu ... (vezi toată discuția)
Dreptul asupra conceptului de afisare alex_16mai alex_16mai firma X se ocupa cu afise publicitare si sustine ca are drepturi asupra desenului/ modelului industrial, iar sigla este inregistrata la OSIM. deasemenea, ei ... (vezi toată discuția)
Inregistrare design vs. brevetare inventie ? MonicaOlariu MonicaOlariu Buna Ziua, In ce fel as putea proteja un produs (gen ghiozdan) pentru a nu fi copiat? Ma refer la modul in care acesta este construit astfel incat sa se ... (vezi toată discuția)