bvr 
	    	Utilizator

bvr 
	    	Utilizator	    

Popa Adrian 
	    	Contabil

Popa Adrian 
	    	Contabil	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

.....
Cartile de munca electronice au aparut din 2008 ca asa numitul REVISAL si s-a mers in paralel pena acum.
~ final discuție ~
 georgeta_20@	                   

la un notariat am incheiat un contract individual de munca pe o perioada de 3 luni la care mi s-a prelungit cu 2 luni printr-un act aditional si mi s-a spus k ... (vezi toată discuția)
	                    georgeta_20@	                   

la un notariat am incheiat un contract individual de munca pe o perioada de 3 luni la care mi s-a prelungit cu 2 luni printr-un act aditional si mi s-a spus k ... (vezi toată discuția)

alexandru.grigorescu	                   

Pe data de 15.06 m-am angajat la o firma. Am lucrat fix 3 saptamani de la acea data. Am plecat de la ei pentru ca a trebuit sa fac lucruri de care nu m-i s-a ... (vezi toată discuția)
	                    alexandru.grigorescu	                   

Pe data de 15.06 m-am angajat la o firma. Am lucrat fix 3 saptamani de la acea data. Am plecat de la ei pentru ca a trebuit sa fac lucruri de care nu m-i s-a ... (vezi toată discuția)

stefancujba	                   

ce se intimpla cu cartile de munca dupa trecera in format electronic. (vezi toată discuția)
	                    stefancujba	                   

ce se intimpla cu cartile de munca dupa trecera in format electronic. (vezi toată discuția)