avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 882 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... SRL CU ASOCIAT PAKISTANEZ + PERMIS SEDERE
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

SRL CU ASOCIAT PAKISTANEZ + PERMIS SEDERE

Salut,

Am un client pakistanez care vrea sa deschida un srl in Romanica. Din cate stiu, pt SRL, trebuie sa faca dovada detinerii a 70.000 Euro in cont, nu? ce alte acte mai sunt necesare
Dupa infiintarea SRL-ului ar dori sa faca demersurile pt a obtine viza de sedere pt Ro? Care este tipul de viza? D/AC? Se obtine greu? Care e ste modalitatea de obtinere?

Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: nicoletastoian11 , utilizator 21:27, 22 Ianuarie 2011
Este pentru obtinerea viza. Poate prelua si o societatea deja facuta. Tot depinde de plan de afaceri bine gandit-o. E vorba de o viza pentru investitori. Tot cu D este vorba de visa Adica, pe contul proprii. Sun normele comunitare pentru tarile tertii adaptate in Romania.
Pentru a putea solicita viza de lunga sedere tip D pentru desfasurarea de activitati comerciale, trebuie intai sa existe societatea. Apoi trebuie realizat temeinic un plan de afaceri, la care se ataseaza un extras de cont pe numele strainului, de la o banca din Romania, de unde va reiesi existenta sumei de 70.000 eur. Se va depune dosarul la CRPCIS pentr uobtinerea avizului. Cu avizul, si celelalte acte, solicita viza de lunga sedere la Consulatul Romaniei. Dupa venirea in tara, solicita prelungirea dreptului de sedere, adica obtinerea permisului de sedere. Urmatorul an trebuie sa dovedeasca realizarea planului asa cum a fost intocmit.
Multumesc frumos pentru raspunsuri! M-au ajutat foarte mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere viza sedere pt cetateni irakieni ontherocksltd ontherocksltd buna ziua. caz ipotetic. daca un cetatean irakian detine o societate comerciala in romania cum poate obtine viza de sedere indelungata la noi in tara? ... (vezi toată discuția)
Cetatean american sa obtina permis de sedere si sa deschida propria afacere florentina_ardelean florentina_ardelean Buna. Am un prieten american care vrea sa obtina permis de sedere in Romania mai lung de 90 de zile si de asemenea sa isi deschida propria afacere de ... (vezi toată discuția)
Viza patron strain in caz de suspendare firma freenicos freenicos Va rog frumos sa-mi spuneti ce se intampla cu viza(permisul de sedere )patronului cetatean strain in cazul in care se doreste suspendarea activitatii unei ... (vezi toată discuția)