avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale contract inchiriere
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

contract inchiriere

Buna ziua,

Am si eu o intrebare. Doresc sa infiintez o societate si pentru acest lucru este nevoie sa inchiriez un birou de la o persoana juridica. Se poate incheia un contract de inchiriere daca societatea este in curs de infiintare si practic nu are J.. CUI? Putem sa precizam denumirea societatii si sa precizam ca este in curs de infiintare pt a putea incheia contractul de inchiriere?

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Marcel Mihalache , Avocat 11:11, 21 Ianuarie 2011
Pentru a incheia un contract de inchiriere sau de comodat pentru infiintare firma, va trebui mai intai sa faceti rezervarea de denumire.
Dupa ce iese aceasta rezervare, veti sti sigur cum se numeste firma.
Contractul se va numi CONTRACT DE INCHIRIERE (COMODAT) SOCIETATE COMERCIALA IN CURS DE CONSTITUIRE.
Dupa aceasta, cu contractul va trebui sa mergeti la finante, pentru a vi se elibera un Certtificat si o Adeverinta, din care sa reiese cate societati mai sunt inregistrate la acea adresa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiriere sediu pentru firma in curs de infiintare roxyalexandru roxyalexandru Buna seara! Cum trebuie sa fac contractul de inchiriere pentru o firma pentru care doresc sa o infiintez, rezerv denumirea firmei si inchiriez cu numele ... (vezi toată discuția)
Act constitutiv cu sediu social si punct de lucru adriana.deeb adriana.deeb buna ziua, dorim sa deschidem un srl. pana acum am rezervat doar denumirea. sediul social va fi pe un contract de comodat iar punctul de lucru cu contract ... (vezi toată discuția)
Inchiriere sediu - firma nou infiintata xeonet xeonet Buna seara, Apelez la experienta dvs in legatura cu urmatorul caz: Vreau sa-mi infiintez o firma si pentru a putea avea un sediu social declarat, am gasit ... (vezi toată discuția)