avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1477 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... returnare prima de vacanta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

returnare prima de vacanta

am primit o instintare de la fostul angajator ,respectiv o primarie la care am lucrat ca agent comunitar ,precum ca urmare a unei decizii a camerei de conturi am de achitat suma de 641lei reprezentand prima de vacanta aferenta anului 2009.in cazul in care sunt de acord sa achit suma respectiva urmeaza sa inchei un angajament de plata iar in caz contrar se vor adresa instantei de judecata
ce pot sa fac in aceasta situatie? daca ma da in judecata presupun ca o sa ajung sa achit o suma mult mai mare adica plata cheltuielilor de judecata
Cel mai recent răspuns: zotici , utilizator 14:58, 21 Ianuarie 2011
Daca stiti ca ati primit o suma necuvenita, trbuie s-o inapoiati, altfel, asa cum singur spuneti, se vor adauga cheltuieli de judecata si eventual de executare.
in cazul in care fac un angajament de plata pe ce perioada pot esalona datoria?
adica care este termenul legal in care pot achita datoria?
am inteles ca termenul maxim este de 3 ani in cazul in care semnez un angajament de plata
Ultima modificare: Vineri, 21 Ianuarie 2011
zotici, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am primit banii altcuiva la salariu, dar nu ii mai am. ce pot face? Emmy123 Emmy123 Bună ziua! Fratele meu lucrează pentru o compania, iar la salariu cei de la munca i-au virat și banii altcuiva din greșeală. El nu a știut fiindca i-au ... (vezi toată discuția)
Alocatie de stat primita in plus - suma necuvenita datorata statului camey000 camey000 buna ziua, indraznesc sa va deranjez cu o rugaminte, aceea de a ma sfatui intr-o problema daca puteti. am intampinat si eu o problema mare in legatura cu ... (vezi toată discuția)
Incasare suma nedatorata RIonut RIonut Buna ziua. Am primit o notificare de plata din partea un scolii cum ca am incasat o suma nedatorata si conform deciziei curtii de conturi trebuie sa o returnez ... (vezi toată discuția)