avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... cum procedez cand mi s-au trecut mai multi mc de apa?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

cum procedez cand mi s-au trecut mai multi mc de apa?

Cum e posibil ca de la 12-13 mc de apa lunar consumati sa mi se treaca 37?ce pot face?mentionez ca au mai fost cazuri in bloc si din cate am inteles nu s-a rezolvat nimic ,insa eu nu as vrea sa las lucrurile asa.Exista vreo lege a asociatiilor de locatari ? multumesc anticipat ptr.raspunsuri.scz pt .greseli
Ultima modificare: Vineri, 21 Ianuarie 2011
mino2011, utilizator
Cel mai recent răspuns: mino2011 , utilizator 00:51, 22 Ianuarie 2011
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mergeti si intrebati administratorul de ce vi s-au trecut 37 m3 apa si reveniti cu raspunsul.

Exista o gramada de posibilitati pritre care si cea care o asteptati dv adica "Din greseala"

Legi exista multe pe care le gasiti frumos ordonate de doamna moderatoare aici:
www.avocatnet.ro/content/for...
'Greseli' din acestea intentionate au mai fost facute ,la cine a tint a tinut , si dc nu au trecut din gresala?pana acum nu i-am intrebat de 10,15 ron ce au pus la cheltueli.....ca lumina ,ca reparatii am platit si gata dar de data asta nu as vrea sa tac .Nu stiu de ce dar presimt ca nu e o 'gresala 'cum am mai spus au mai fost cazuri dar au tacut pt ca aveau dat la asociatie .As vrea sa stiu in cazul in care nu e o gresala cum sa-i abordez legal? multumesc pt raspuns!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Legal, ar trebui sa aveti un presedinte de asociatie care sa va spuna ce criterii au stat la baza repartizarii facturilor de apa.
Exista pierderi in toate blocurile, dar aceste pierderi se repartizeaza dupa criterii stabilite in cadrul asociatiei. Asta trebuie sa va spuna el!.
Altfel....puteti face reclamatie la primarie...sau puteti sa actionati asociatia in judecata.
Ultima modificare: Sâmbătă, 22 Ianuarie 2011
elga50, moderator
Ramane in picioare partea cu reclamatia pt ca din 20 de ap eu sunt singura cu 37 m3 .Eu am plecat de acasa pe 20 dec si m-am intors pe 10 ian . inainte sa plec am dat indexul la apa .Si pana sa fac recl. .. trebuie sa platesc asa?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apa calda preturi diferite alina_25 alina_25 La o ruda pretul la apa calda difera per metru cub de la o luna la alta odata este 15 lei mc alta data 25 si chiar sa ajuns si la 35 lei per mc . Din ce ... (vezi toată discuția)
Plata pentru neconsum danmocanescu danmocanescu Buna ziua, As dori sa stiu o lege care poate pune in evidenta faptul ca nu poti fi obligat a plati ceva ce n-ai consumat. Ma refer la piederile de apa care ... (vezi toată discuția)
Consum apa pausal Anca07 Anca07 S-a hotarat in adun.generala sa se verifice contoarele de apa individuale montate acum 5 ani. Sunt 12 proprietari care nu vor sa le verifice si nici sa le ... (vezi toată discuția)