avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1318 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Constructie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Constructie

Buna Ziua ,

Sunt coproprietar la o cale de acces privata cu cota indiviza . Unul di detinatorii de cota indivaza a amplasat casa si a construito pe aceasta cale de acces eu fiind constrans sa modific limita de proprietate cu un alt vecin pentru a avea acesul pe proprietatea mea unde am construit cu autorizazie .Cum trebuie sa procedez in acest caz ? Sunt timpi de respectare pentru o eventuala actiune judecatoreasca din partea mea ? Ce impact are asupra proprietatii mele acest fapt si care ar fi despagubirile de solicitat (ma refer la faptul ca acum eu sunt constrans sa folosesc o suprafata din curtea mea(si nu calea de acces cumparata ) pentru a avea acces la garaj si eventual la fosa septica ).?
Cel mai recent răspuns: ContSters186828 , utilizator 09:14, 6 Februarie 2011
AN

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Limite de proprietate Dumies Dumies Un vecin a construit casa pe un teren destinat cale de acces la care avem fiecare cate 1/4 restul de 1/2 fiind al altui vecin.=D> Am convenit printr-un ... (vezi toată discuția)
Coproprietatea ancalml ancalml Am cumparat un apartament intr-o vila cu patru apartamente,fiecare dintre noi avand si cote-parte din terenul aferent constructiei. Dupa un timp am aflat ... (vezi toată discuția)