avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 333 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii restante buget si semnatura declaratii
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

restante buget si semnatura declaratii

In cazul unei asociatii care nu si-a achitat darile la stat de aproape un an, cum poate ANAF sa recupereze restantele in momentul deschiderii dosarului de urmarire, cine este raspunzator?Daca doresc sa achit numai somajul restant pentru a beneficia angajatii de somaj, cum pot proceda(platile se fac direct la buget).
In cazul in care unele declaratii au fost semnate si de economistul asociatiei(in lipsa presedintelui) se el raspunde?
Cel mai recent răspuns: ContSters158053 , utilizator 14:10, 23 Ianuarie 2011
cu titlurile executorii de la contributiile de somaj - respectiv asigurati si angajator - va prezentati la trezoreria de care apartineti
dosar penal pt intarzieri de peste 30 de zile la imp cu retinere la sursa la toi care sunt in actul constitutiv al societatii respective
daca achitati tot cu retinere la sursa o sa inceteze apoi urmarirea penala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restante buget teo.madalina teo.madalina Ce varianta am sa achit retantele privind retinerile la sursa din salarii direct la Trezorerie?, in baza carui document.Mentionez ca am restante privind toate ... (vezi toată discuția)
Salarizarea angajaților unei asociații de proprietari: cum se face achitarea dărilor către bugetul de stat? B10DSA B10DSA Va rog sa ma îndrumați cu privire la salarizarea angajaților unei asociații de proprietari. Situația în fapt : Asociația de proprietari are doi ... (vezi toată discuția)
Responsabilitate plata taxe/impozite cu retinere la sursa manu12007 manu12007 Buna ziua, Va rog frumos sa imi spuneti cine este raspunzator pentru neplata taxelor cu retinere la sursa a salariilor (somaj, pensie, sanatate, impozit ... (vezi toată discuția)