avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cutie postala
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cutie postala

Buna ziua,

M-ar interesa sa stiu daca este posibil si ce implicatii are montarea unei cutii postale mai mari, in plus fata de cea existenta, la adresa de domiciliu.

Va multumesc pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: BEN46 , utilizator 16:16, 25 Ianuarie 2011
Nicio implicatie rea!
Pentru primirea unei corespondente mai voluminoase aveti dreptul sa va montati o asemenea cutie langa grupul celorlalte casute postale.
Eu cred ca trebuie sa intrebati intai conducerea asociatiei.
Poate avea implicatii foarte mari.

Daca in asociatia noastra s-a hotarat cumpararea de cutii postale unite si toate de acelasi fel(adica toti au deja) si cineva ar veni si si-ar monta alt tip de cutie , i-o dam jos, chemam un mester sa repare peretii si ii bagam si costul reparatiei la intretinere.

Asa ca intrebati intai conducerea asociatiei dv sau dupa caz ceilalti proprietari.
Ultima modificare: Luni, 24 Ianuarie 2011
w_v_w_v, utilizator
V-ati gandit mult la solutia cu datul jos al cutiei omului? Poate dati o dispozitie in bloc sa-si puna toti usi de acelasi fel!!!! :) Asta ca sa fie toti la un fel, nimeni sa nu iasa din rand....:))
Atunci cand ati comandat un anume fel de casute postale ati intrebat si proprietarii? Ca poate unii au de primit reviste, ziare la care sunt abonati sau plicuri profesionale de dimensiuni mai mari care nu intra in "cutiutele" alea facute numai pentru scrisori.....
Bineinteles ca atunci cind s-au cumparat cutiile postale s-au intrebat proprietarii existenti(unele apartamente cam jumate nu sunt vandute nici acum) si s-a ales un model din vreo 6 prezentate.

Din intamplare chiar au toti usi la fel .
In unele blocuri noi exista de la cumparare dizpozitia cum ca nimeni nu are voie sa isi schimbe aspectul exterior de la usa si pana la inchiderea balconului timp de 10 ani de exemplu asa ca asociatia numai trebuie sa dea o dispozitie.
Din intamplare nu am avut cutii postale ca daca aveam nu le puteam schimba.

Daca unii locatari primesc plicuri profesionale e treaba lor.
Daca unul ajunge maine DR LOVE sau cine stie ce mare vedeta si primeste 5000 scrisori pe zi sau alte plicuri profesionale specifice profesiei de DR LOVE asta nu inseamna ca trebuie sa isi puna in loc de cutie un container de tir.

PS: nu are voie nici macar sa isi puna numele pe cutie sau pe usa.Numarul este de ajuns.Si nu ne-am gandit mult la asta cu numele.Pentru ca daca maine vinde apartamentul si vine urmatorul.ar fi alte probleme de imagine.
Si ca fapt divers s-a cerut firmei de gaz schimbarea contoarelor de gaz de pe a 3 scara intrucat nu erau la fel ca primele 2 scari.(erau mai mari si urate)
Au schimbat cu putin ajutor (am lasat geamurile de pe scara deschise au inghetat si a disparut afisajul)contoarele de gaz si au facut marea greseala sa scrie pe ele cu carioca numele abonatului.
Le-au fost sterse cu diluant si trecute buline imprimate cu nr apartamentului.:stunned:
Ultima modificare: Luni, 24 Ianuarie 2011
w_v_w_v, utilizator
Cautati cutii postale tip euro 1, 2, 3,. 4 , aveti avantajul sa primiti corespondenta format 4 , 5 etc.( module ):D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Montarea de cutii postale la 15 cm de usa apartamentului meu laviniadsc laviniadsc Locuiesc intr-un apartament situat la parterul unui bloc cu 9 etaje si 6 scari. La intrarea in fiecare scara a blocului este o distanta de aprox. 2 metri dupa ... (vezi toată discuția)
Casuta postala de corespondenta la comun - bloc Andreea A.86 Andreea A.86 Buna ziua! Am o nelamurire. Recent, pe usa de la intrarea in bloc, s.a montat o cutie postala COMUNA, chiar daca fiecare locatar are casuta lui separata. Cutia ... (vezi toată discuția)
Instalarea unei cutii postale in scara de bloc pf_raul pf_raul buna ziua as dori sa stiu daca pot sa imi schimb cutia postala din scara blocului fara sa am acordul asociatiei deoarece in ultima perioada cineva imi tot ... (vezi toată discuția)