avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Plec din tara. Ce fac cu firma?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Plec din tara. Ce fac cu firma?

Buna ziua. Vreau sa plec din tara pentru o perioada nedeterminata, si sunt administratorul unei firme. Nu are angajat. Are datorii si de recuperat bani. Care este procedura cea mai buna pe care sa o aplic? Daca e interesat cineva sa o cumpere e bine venit. astept raspuns.
P.S. firma are un leasing activ.
Cel mai recent răspuns: mishums , utilizator 23:51, 24 Ianuarie 2011
Puteti sa imi spuneti cam cati bani ar costa toate acestea? orientativ? si ce se intampla cu bunurile, datoriile datornicilor si datoriile catre furnizori? Este posibil ca eu ca administrator sa fiu tras la raspundere sau sa fiu amendat ca dizolv firma?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde se depune cererea de dizolvare a srl? Sorin_mn Sorin_mn Unde poate solicita dizolvarea societatii, la registrul comertului sau la tribunal? Multumesc (vezi toată discuția)
Inchidere societate comerciala MOROSANUDRAGOS MOROSANUDRAGOS Buna ziua , In anul 2008 am infiintat impreuna cu sotia o societate comerciala dar in anul 2009 am fost nevoiti sa-i suspendam activitatea datorita ... (vezi toată discuția)
Dizolvare / lichidare sa corelia corelia O societate pe actiuni care nu si-a majorat capitalul social in 2007/2008 si de atunci nu mai functioneaza, nu are datorii, poate fi dizolvata/lichidata in mod ... (vezi toată discuția)