avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1031 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Preaviz concediere art. 65 alin 1 (elemente esentiale?)
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Preaviz concediere art. 65 alin 1 (elemente esentiale?)

Buna,

In cazul preavizului de concediere in baza art. 65 alin (1) C.m., sunt aplicabile prevederile art. 74 alin (1) lit. a C.m. (precizarea motivelor de fapt si de drept care determina concedierea)? Altfel spus, exista anumite "elemente esentiale" ale preavizului, precum in cazul deciziei de concediere?

Va intreb pentru a sti daca pot ataca (sau cere a se revoca) direct preavizul (pentru neprecizarea motivelor de fapt/drept si inexistenta unei cauze reale si serioase a invocarii art. 65) sau trebuie sa astept a vedea decizia de concediere.

Multumiri.
Cel mai recent răspuns: florinoprea , utilizator 21:09, 25 Ianuarie 2011
M-ati lamurit, deci nu va mai retin atentia pe acest subiect. Multumesc frumos pentru promptitudinea cu care ati raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restructurare post mariamt mariamt Am fost instiintata de restructurarea postului meu in cadrul companiei printr-o decizie interna; s-au mentionat conditiile economice si reorganizarea companiei ... (vezi toată discuția)
Reclamatie itm, art.65 vikipatru vikipatru As avea nevoie de un sfat, va rog! Mi-a fost comunicata instiintarea, ca conform deciziei 100 din data 01/10/2008 postul meu urmeaza a fi desfiintat si ... (vezi toată discuția)
Preaviz sau decizie de concediere? mircea007 mircea007 Buna ziua, am nevoie foarte mare de ajutor deoarece sunt pus intr-o situatie fara precedent, cred....m-am angajat pe 1 Septembrie la o societate comerciala, ... (vezi toată discuția)