avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 767 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... D112
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

D112

Daca se poate ": cum se completeaza Aceasta " Aratare " ?=D>
Cel mai recent răspuns: cane petruta , utilizator 14:00, 16 Februarie 2011
Nu aveti " Instructiunile de completare " ale acesteia?
Fiind foarte multe precizari de facut,va postez mai jos adresa unde le gasiti.

[ link extern ]

In cazul in care mai aveti neclaritati,reveniti cu intrebari suplimentare ,tot aici.
Ultima modificare: Marți, 25 Ianuarie 2011
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
Buna ziua, de unde pot descarca declaratia unica 112, pe site la anaf exista numai un exemplar test al acestei declaratii. Multumesc
Buna ziua.
M-am culcat si m-am sculat cu D 112 in cap. Nu cred ca o minte mai incurcata putea nascoci asa ceva, Primo tempo : Dna Elga scapa o vorba pe forum. Zice dumneaiei ca iei prima pagina si bani si te prezinti la ANAF. In primul rand si primul rand trebuie completate D,. D care nu se lasa scrisa. Nici la contributia de sanatate nici la contributia de somaj. Unde scrie cum se calculeaza una si cum se calculeaza alta. E drept ca aplicatia te trimite mereu la un atasament care nu iti spune nimic. Aseara cred ca dupa 18,00 pe Legislatiamuncii.ro apare explicatia pentru sanatate. Nu are rost sa facem rost de ce si cine. "Inhat informatia si ma duc sa corectez. Gata. nu mai am voie su nu mi se permite sa operez. E corect ca pe o kucrare test sa nu poti face corecturi :
Incerc sa ma descurc cu contributia la somaj, Nu gasesc nici-o explicatie. Extrem de suparat si de obosit adorm cu capul in dreptul desk, cu mainile pe tastatura sezand in fotoliu. Sotia a crezut ca am murit,
Mergem la ANAF cu bani. Unde scrie ? Unde o sa incapem mii de oameni in holul acela mic din Popa Tatu, In aceiasi perioada in care trebuie depuse si alte D : 200, 210, 205 (care nici nu a aparut) si care au toate acelasi termen de predare ca si 112 ? Mie nu mi-a placut sa las pe o alta luna ceea ce aveam de platit. Deci am platit prin CEC darile pe stil vechi. Iar cand intru la ANAF am grije sa nu am bani in buzunar. Astept ziua de luni sa capat D 112 si poate cine stie pana atunci apare si 205.
Gabrielle Monique a scris:

Nu aveti " Instructiunile de completare " ale acesteia?
Fiind foarte multe precizari de facut,va postez mai jos adresa unde le gasiti.

[ link extern ]

In cazul in care mai aveti neclaritati,reveniti cu intrebari suplimentare ,tot aici.



Cum se trece un salariat care este in concediu de crestere a copilului in D112?
Daca am avut angajatul in concediu fara plata, cum completez acest lucru in D 112??
O idee vaga as avea dar imi prind bine si cateva raspunsuri.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie unica 112 si certificatul de semnatura electronica - de la 01.09.2011 aceasta declaratie se va depune numai online! ContSters166949 ContSters166949 Are cineva idee cum se completeaza declaratiia 112 pentru o asociatie de proprietari care are numai conventii civile si calculeaza si plateste urmatoarele ... (vezi toată discuția)
Declaratia 112 versiune noua 303 pentru cas modificat w_v_w_v w_v_w_v Vedeti ca a aparut o noua declaratie 112 in 08.10.2014 http://static.anaf.ro/static/10/Anaf/Declaratii_R/112.html Mai exact aceasta este direct ... (vezi toată discuția)
Obligatiile fiscale ale asociatiilor de proprietari catre stat elga50 elga50 Cititi acest articol aparut in data de 13.07.2012 pe site-ul ... (vezi toată discuția)