avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Roba avocat
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Roba avocat

Buna seara!
Imi puteti spune, va rog, de unde pot achizitiona roba si care ar fi costul aproximativ al acesteia? Multumesc anticipat!
Ai dreptate Avlil, e bine sa ceri mereu docomentul, da' in situatia de care ziceam s-a cam schimbat moda. Se practica "tabelul" B-) si urarile de rigoare cu zambete. Ce-i drept nici eu nu am cerut factura, dar nici doamna respectiva nu a facut formalitatile...

Sunt convinsa ca nu te simti tocmai confortabil cu roba pe tine atatea ore, dar la momentul asta e un detaliu nesemnificativ. Chiar saptamana viitoare urmeaza sa o port pt prima data si crede-ma ca abia astept "momentul adevarului". :tomato: Sigur o sa fiu "lac":help:, dar nu de la roba ci de la fluturii din stomac:weg:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Robe monik monik buna ziua tuturor! as dori si eu sa-mi achizitione o roba de calitate (care sa si arate bine dupa ce o tin in geanta, dar si care sa fie usoara si sa nu ma ... (vezi toată discuția)
Inlocuirea unui angajat pe timpul concediului de odihna alinasimona alinasimona Buna seara, am si eu o problema pe care sincer nu o inteleg, va rog sa ma ajutati cu un sfat , Sunt lucrator gestionar la un punct de lucru , in magazin ... (vezi toată discuția)
Problema asociatie de proprietari masterflo masterflo Buna seara va rog sa ma ajutati si pe mine cu un sfat...problema mea arata cam asa: doamna de la asociatia de proprietari (nu sefa de scara, cea care incaseaza ... (vezi toată discuția)